Fundamentet til en sund og strålende hud

En sund og strålende hud kommer desværre sjældent af sig selv, men kræver både tid, omsorg og investering. Stabil søvn, rigelig med væske, farverig og lækker mad, frisk luft samt en god, fast skønhedsrutine er alle vigtige elementer, der danner grundlag for, hvordan din hud tager sig ud. En vigtig del af den skønhedsrutine er en god creme, der kan sikre din hud – uanset hudtype – den uundværlige fugt.

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer er en mild, økologisk creme, som tilfører din hud rigelig med den fugt, der gør huden både smidig og spændstig. Cremen er rig på antioxidanter, der giver din hud en daglig dosis ny energi og samtidig har en opstrammende effekt. De mange antioxidanter stammer fra et overdådigt indhold af acaiolie og Acacia Senegal Gum, der virker genopbyggende på hudens struktur og modvirker fine linjer og naturlige ældningstegn. Cremen har en let konsistens og trænger hurtigt ind i din hud. Acai Anti-ageing Moisturizer kan bruges som både dag- og natcreme.

 

Tip til tør vinterhud

Klimaet i vintermånederne kan virke voldsomt på din hud og have en udtørrende virkning. Brug Acai Anti-ageing Facial Moisturizer sammen med en enkelt dråbe Acai Anti-ageing Facial Oil for at genoprette hudens balance og give ekstra fugt.

Tip til øjeblikkelig anti-age virkning

Trænger din hud til et opstrammende fugtboost? Den store koncentration af antioxidanter i Acai Anti-ageing Facial Moisturizer giver din hud forebyggende anti-age pleje. Supplér med Acai Anti-ageing Serum, der øjeblikkeligt udglatter din hud, for en optimal, hurtig og effektiv antiage-effekt. 

Kun i dag, d. 15. december 2016, giver vi dig et unikt dagstilbud, så du får mulighed for at shoppe Acai Anti-ageing Facial Moisturizer til en særlig julepris på 425 DKK (Værdi 595 DKK). Du finder den på vores webshop her. God shoppelyst!

 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Smooth Operator Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Cleansing Milk

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Mist Delight

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
Share on: