Gæk, gæk – vi gir’ et påskeæg

Andrea og Isoldes Lip Balm KitPåskedagene står for døren – og vi har hos Rudolph Care allerede fået vores første gækkebrev (… gad vide, hvem der gækker os?). Det har inspireret os, og som et særligt påske-treat giver vi dig et Lip Bilm Kit med som gave i alle ordre over 500 DKK på vores webshop gennem hele påsken. Tilbuddet gælder fra i dag d. 21. marts – til og med 2. påskedag; mandag d. 2. april. Kittet har en samlet værdi af 295 DKK.

Andrea og Isoldes Lip Balm Kit er som skabt til påskeferie og familiehygge. Kittet indeholder ingredienser til fire, fine læbepomader, som I selv kan smelte sammen og hælde på de små bøtter - og pynte med seje klistermærker. Lip Balm Kit er selvfølgelig fyldt med de bedste, økologiske råvarer – og og er certificeret med Cosmos, Svanemærket og AllergyCertified for at sikre miljøet og dine børns og din sundhed.

Kreativ leg med Isoldes Lip Balm Kit fra Rudolph Care

Psst… Andrea og Isolde har i samarbejde udviklet Rudolph Cares Lip Balm Kit, hvor Isolde bl.a. har været med til at tegne og dekorere den smukke æske. Se hvordan dine unger og dig sammen kan lave læbepomader i Isoldes guide her.

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig påske. 

Lip Balm Kit, videoguide

How-to Lip Balm Kit made by me DK : Rudolph Care
 

Lip Balm Kit made by me

10 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Toilettaske

0 ml
395,00 kr.
Please wait..
Share on: