Gaveguide fra Team Rudolph

julegaver fra rudolph care

I tvivl om hvilke Rudolph-produkter du skal klikke i kurven og lægge under træet? Team Rudolph er ikke i tvivl om hvad de helst vil give venner og familie i julegave. Her får du deres bedste gaveideer, der måske kan give dig lidt inspiration.

PS. Sidste frist for at købe julegaver på Rudolphcare.dk, som du kan være sikker på kommer frem til jul er i morgen onsdag den 20. december, klokken 12.00.

PPS. Hvis du er venner til en fra Team Rudolph og gerne vil overraskes juleaften, så skal du måske ikke læse med her….

 

Juleæsker fra Rudolph Care 2017

Gaveæsker og små overraskelser

Jeg synes selvfølgelig, at årets julegaveæsker, som er så smukke igen i år, er oplagte gaver. Vores Queen-size Body Lotion med 400 ml er også en lækker gave. Flakonen er noget særligt og den fås i begrænset oplæg, og ja … så giver cremen dig den lækreste, bløde hud. Men Signature Notes er virkelig årets must have. Jeg har foreslået virkelig mange kunder rundt omkring i butikkerne, at give den lille Purse Edition med 8 ml sammen med et par glimmerstrømper eller som lille overraskelse i en smuk clutch eller kosmetik pung. Hvem vil ikke gerne forkæles med sådan en gave?

Dorthe 

 

Giv det, du selv elsker

Jeg ELSKER at give gaver, som jeg selv ikke kan undvære, og håber hver gang på, at modtageren også opdager hvorfor og derfor får en ny favorit. Det betyder, at jeg ret tit lægger det perfekte multiprodukt Body Balm, den meget vanedannende Facial Oil, Facial Scrub Mask og Body Lotion i pakkerne.

Camilla

 

Body Balm er også en blød pakke 

Jeg elsker at forære Body Balm i gave, og den bløde balm er særlig god under juletræet, da vores hud som oftest kan trænge til lidt ekstra, kærlig pleje i det kolde december-vejr. Sidste år fik min mormor den i julegave, og der er allerede gennem året blevet hintet om, at krukken er tom, og at den absolut er på ønskelisten. Det er en sikker vinder til alle hudtyper – og heldigvis er den i år pakket i vores fine Christmas Crush æske, så gaven bliver ekstra julet. Mændene i min familie er alle utroligt glade for vores Herbal Mint Shampoo, så måske kommer der også til at ligge lidt grøn øko-shampoo under træet i år. Når man virkelig gerne vil forkæle, er en god julegave Acai Eye Cream. Mange nedprioriterer øjencreme i deres rutine, men jeg synes virkelig, Acai Eye Cream gør en stor forskel i hverdagen – så selvom øjencremen ikke fylder så meget under træet, er det bare lækkert at få. Et af mine yndlingssæt til mine veninder er vores Acai Facial Scrub Mask og Acai Cleansing Foam. Jeg elsker de to produkter – og hvordan de virker sammen; huden efterlades så dejlig ren – uden at virke stram eller tør.

Julie

 

Signature Notes svanemærket parfume sæt

venindeduft 

Min mand skal have en Facial Mist, for han er storforbruger af den, og bruger den til at rense og opfriske sin hud både morgen og aften. Han kan ikke undvære den, så jeg ved, at den altid er et gavehit. Mine veninder skal absolut forkæles med Signature Notes Eau de Parfum. Jeg er vild med den blide og lette duft, og mange af mine veninder har kommenteret den, når jeg har haft den på, så den vil jeg gerne dele med dem.

Helene

velduftende verdensnyhed 

Jeg kan lige så godt afsløre det. Der er ikke nogen, som ikke får vores nye duft, Signature Notes, i julegave i år. Alle damer, jeg kender skal også prøve min nye absolutte yndlingsduft!

Jane

den hyggelige gave

Jeg elsker at give alle produkterne i gave, men hvis jeg lige skal begrænse mig, så vil jeg nævne Lip Balm Kit som en god gave. Især hvis det er familier med børn. Kittet er hyggeligt, fordi det er en gave som man kan have det sjovt sammen over. Håndcremen, især den lille taskevenlige størrelse er også et produkt, som altid gør folk glade. God håndcreme har man altid brug for.

Andrea

Masser af Body Lotion fra rudolph care

masser af body lotion

Vores 400 ml Body Lotion Limited Edition kommer til at ligge under træet til mange i min familie i år. Body Lotion er en klassiker, drøngod til tør hud, ung som ældre, og så kommer den i den smukkeste emballage og i en størrelse, så man (næsten) aldrig løber tør. Min svigermor skal have Acai Anti-ageing Serum, der er hendes yndlingsprodukt. Hun elsker den, fordi den vitterlig gør en synlig forskel på hendes hud, som bliver mere ensartet og fin.

Josephine

 

baby balm til kolde kinder

Mine børn skal alle have Mommy & Me i rejsestørrelse. De er meget på ski og har brug for kuldebeskyttelse. Min mand skal have en Facial Oil som han er ret glad for at bruge efter barbering. Han bruger alt for meget, så han får sin egen, så jeg kan have min olie i fred. Min svigermor er verdens skønneste, og hun elsker sol. Derfor skal hun have solcreme og Aftersun Shimmer Sorbet. Og så fortjener alle mine veninder virkelig luksus og årets julesæt til ansigtet, Holiday Helpers, er ren luksus.

Camilla S

 

Golden Kiss Body Oil er perfekt til fest

Giv glimmer i gave 

Årets gaver er på plads. Lip Balm Kit til familiens små. Det er så hyggelig at nusse med i feriedagene mellem jul og nytår. Teen pigerne får vores vinder A Hint of Summer. Signature Notes og Golden Kiss Body Oil skal familiens unge damer have til festerne mellem jul og nytår, og så får resten af banden vores flotte Body Lotion Limited Edition 400 ml. Alle bliver glade.

Annette

 

Håndcreme er hverdagslykke 

Der er især to produkter, som jeg elsker at give fordi, jeg ved hvor glade folk bliver for dem. Den ene er den bløde, helende og helt sikre Mommy & Me balm til dem med voksende maver og/eller bløde babyer. Den anden er Hand Cream som virkelig er den bedste håndcreme du kan få, hvis du vil have bløde hænder, pæne negle og et lille strejf af lækkerhed hver dag. Helt uden at fedte. Jeg elsker den creme. I år skal Signature Notes også gives væk – især den lille fikse taskestørrelse er god. Den dufter af varm hud og rullen gør den dejlig sexet at bruge.

Stinne

 

tre på stribe 

Jeg har tre produkter, der kommer til at ligge under træet i år. Body Lotion Limited Edition til min mor og veninder. Den er floooot, mega praktisk med pumpen og simpelthen en uundværlig, god kropscreme. Håndcremen i travelsize er perfekt til de veninder eller familiemedlemmer, der skal have en lille ting. Den kan alle bruge, og det er altid godt at have en ekstra til tasken. Lip Balm Kit skal min niece på otte have. Hun er er meget fascineret af make-up, og nu kan hun få lov at lave sin egen læbepomade med farve. 

Frederikke

 

 

Med håb om at dette gav lidt gave-inspiration,

Team Rudolph ♥

Alenetid

Kunsten at få din parfume til at dufte hele dagen

En parfume er bygget op af forskellige duftmolekyler, der blander sig med din egen duft, når...

Festlækker

 

Acai Body Lotion Limited Edition

400 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Golden Kiss Body Oil

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
Share on: