Gaveguide til Mor

Gaveguide fra Rudolph Care
Kærlighed på æske
 

Spring Lovers er pakket med fire favoritter til ansigtet. De udvalgte produkter oser af forår og fornyet energi og er vores bud på en naturlig forårsfoundation; glødende, fugtet og velbeskyttet hud. Spring Lovers er kombineret med Acai Facial Scrub MaskAcai Anti-ageing SerumSun Face Cream SPF 30 og Sun Stick SPF 50; så mor kan stråle om kap med forårssolen!

Hverdagsluksus

 

En god, mild bodylotion, der fugter uden at fedte, er et must. Acai Body Lotion er fyldt med økologiske olier, som jojoba, sød mandel, kokos, oliven og sheasmør, der holder huden silkeblød dagen lang, mens et højt indhold af acai styrker huden og gør den spændstig, Det bedste af det hele er, at Acai Body Lotion trænger hurtigt ind i huden, så man nemt kan fortsætte dagen med velfugtet hud. Særlig god til en mor, der lige skal have lidt ekstra forkælelse i en travl hverdag.

Mommy & Me Rudolph CareMommy & Me

Forkæl den kommende mor- eller en mor, der trænger til lidt ekstra, kærlig omsorg med Mommy & Me. I Mommy & Me har vi kombineret de bedste egenskaber fra plejende bodylotion og blødgørende babyolie - og skabt en beskyttende SOS-balm. Mommy & Me er rig på naturlige og nærende olier fra kokos, vandmelonfrø og acaibær, som tilfører stresset hud fugt og gør den blød og smidig. Den smørbløde balm skaber en beskyttende barriere og virker plejende på følsom hud: Den lindrer ømme brystvorter og forebygger strækmærker og plejer maveskind, som er på overarbejde. Balmen er til glæde for både barn og mor, så I sammen kan bruge Mommy & Me - hvis mor nænner at dele.
Lækre lokker
 
 

Mor fortjener at gå glad i bad! Overrask hende med en eksklusiv, plejende shampoo med udtræk fra økologiske bær og blomster, som styrker håret og gør det smukt og glansfuldt. Blossom Shampoo giver et blødt skum og har milde duftnoter af hindbær og viol, der gør badet til ren forkælelse. Suppler gaven med Forever Soft Conditioner; en nærende balsam, der genopbygger håret med økologisk avocadoolie, honning og morgenfrue. Forever Soft Conditioner efterlader håret sundt, blødt og nemt at rede ud – uden at håret falder sammen. Lækker kombi til godt hår.

Signature Notes gaveæske fra Rudolph CareElegant og naturlig duft
 

Forkæl din mor med en helt naturlig og ganske særlig parfume; Signature Notes er den første parfume i verden, der bærer både miljømærket Svanen og den økologiske certificering Ecocert / COSMOS. Duften er feminin, sofistikeret og underspillet. En fin balance af sprudlende, bløde og varme noter, som er forbeholdt den kvinde, der bærer den og de få, der kommer tæt på. Ren selvforkælelse til din mor.

 

Vores Favorite Four æske er desværre udsolgt. Se alle vores skønne æsker her

Psst... Husk også på, at vi frem til søndag d. 13. maj fejrer Mors dag med et ganske særligt tilbud på vores bløde Lip Balm - så du kan forkæle med et blødt kys på Mors dag. Læs mere om vores tilbud her.

Et blødt kys på mors dag

 

Signature Notes Limited Edition

0 ml
645,00 kr.
Please wait..
 

Acai Lip Balm

10 ml
165,00 kr.
Please wait..
Share on: