Genvej til lækkert hår

Hvor vigtig er en shampoo og conditioner for hårets tilstand?

De er vigtige, hvis håret skal holdes i topform, men en shampoo eller conditioner kan som sådan ikke gå ind og ændre på håret tilstand. Groft sagt, så renser en shampoo håret og hovedbunden for snavs og eventuelle hårprodukter, mens conditioner blødgør håret, så det føles lækkert og er nemmere at rede ud efter badet. Hvis man ønsker at ændre på hårets tilstand, så handler det rigtig meget om livstil. Altså hvad du spiser, om du lever stresset, om du får nok motion og så videre.

 

Hvad er den ideelle måde at behandle sit hår på - vask, styling, klip?  

Det er et svært spørgsmål at besvare, da det er meget individuelt. Men en god klipning, når håret trænger er nødvendigt for at holde det sundt og lækkert. De døde og trætte spidser skal væk!

 

Du sætter håret på nogle af de smukkeste kvinder i verden – fortæl os, at deres hår er præcis ligesom os dødelige?

Ha ha! Selvfølgelig har de hår som os andre, og oftest er deres hår væsentlig mere medtaget, grundet deres job. MEN der er også topmodeller derude, der lever af deres helt særligt gode hår, og er på de store kontrakter med hår-brands for eksempel L’Oréal. Og den slags hår kan man ikke rigtig hamle op med.

 

Nu er du jo selv lige blevet mor - hvordan skal man forholde sig, hvis/når håret begynder at falde af? Kan man gøre noget?

Hårtab i den kaliber er jo en hormonel ting, så nej, der er desværre ikke så meget at gøre, hvis det sker. Søvn og sund kost gør dog ikke situationen værre. Håret skal børstes mange gange dagligt, for på den måde fordeler du hårets eget fedtstof fra hovedbunden ud i hele håret. Hårets eget fedtstof er et fantastisk plejeprodukt, så hvorfor ikke bruge det til noget fornuftigt?

En Mason Pearson børste er skabt til netop det. Og så er den tilmed ualmindelig pæn.

 

Hvad synes du om Rudolph Hair?

Det er tre utrolig lækre hår produkter. Personligt bruger jeg ikke conditioner, men Herbal Mint Shampoo er klart en af mine favoritter.

 

 

JUBII, VI ER SÅ STOLTE ...

... vores økologiske og svanemærkede Herbal Mint Shampoo er nomineret som ”Årets Hårplejeprodukt – Detail” til dette års prisuddeling Danish Beauty Award 2017!

Danish Beauty Award er et dansk awardshow, hvor kosmetikbranchen hvert år samles og hylder de bedste skønhedsprodukter, som et erfarent dommerpanel udpeger. Rudolph Care har tidligere vundet fire Danish Beauty Awards: Acai Anti-ageing Facial Oil løb med prisen "Årets Grønne Produkt" i 2010, Acai Body Oil blev kåret som "Årets Kropsplejeprodukt - Luksus" i 2013, Andrea Elisabeth Rudolph vandt selv prisen "Årets Ildsjæl" i 2014, og vores svanemærkede solserie Rudolph Sun blev vinder af "Årets Serie" i 2015.

I år er det altså vores Herbal Mint Shampoo, der i flot selskab er nomineret i kategorien "Årets Hårplejeprodukt - Detail," og vi er utroligt beærede over den fine nominering.

 

Herbal Mint Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Blossom Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..

Værd at vide

Om Rudolph Hair

Rudolph Hair ingredienser fra A-Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Share on: