Glædelig mors dag

. ​Andrea Elisabeth Rudolph med sine to sønner og sin mand

Mor med stort M

”Der er mange ting, jeg synes Andrea er vildt dygtig til, men jeg må sige, at jeg først og fremmest beundrer hendes måde at være mor med stort M. Hun tager det at være mor meget alvorligt, og frem for alt i denne verden, så er hun mor. Det er det vigtigste for hende, imens hun stadig synes at det er et fantastisk eventyr at være ejer og leder af Rudolph Care. Hun sætter en stor ære i at være til stede, når hun er sammen med vores børn, og det er en evne jeg virkelig beundrer hende for. ”

læs om gode minder på rudolph Stories

Hun skaber oplevelser og er idérig

”Andrea er idérig og skaber nogle rammer for vores børn, hvor hun sørger for, at de får en masse oplevelser. Vi tager dem med ud at rejse, og hun viser dem verden og andre kulturer. Der sker altid en masse om Andrea, men hun er rigtig god til at få sat ting i kalenderen, så vi kan skabe de her oplevelser for vores børn”

lækker is og gode minder hos rudolph stories

Pigedrømmen, der gik i opfyldelse

”Da jeg mødte Andrea, fortalte hun mig, at hun kun havde haft én stor og vedvarende drøm, siden hun var en lille pige, og det var at blive mor og skabe sig en stor, dejlig familie. Den drøm er gået i opfyldelse for hende, og Andrea lever sin drøm på sin helt egen måde. Måden, hvorpå hun formår at være en god mor, hustru og chef på én og samme tid, beundrer jeg meget. Andrea vil være den bedste i alle sine arenaer, og det er ikke altid et nemt puslespil at få til at gå op, men Andrea formår at balancere det hele på bedste og ærligste vis. Andrea er en kvinde, som vil have noget ud af livet, og hun har skabt så meget omkring sig og opnået så mange ting, men pigedrømmen om familien har altid ligget forrest, og det er meget beundringsværdigt.”

Vi ønsker jer alle en dejlig søndag og mors dag!

 

Golden Kiss Body Oil

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Scrub

200 ml
325,00 kr.
Please wait..

Golden Kiss Body Oil

Golden Kiss Body Oil
Share on: