Glansfuld kur

Rudolph Care økologiske shampoo og conditioner

Kan du mærke, at dit hår reagerer på kulden ligesom din hud?

En god shampoo og balsam er essentiel for at beskytte og fugte dit hår, når kulde og tør indendørsvarme tager fat. Og hvorfor ikke bruge en shampoo og balsam, der samtidig tager hensyn til din sundhed og miljø?

Tag lidt tid ud af kalenderen i dag og brug den på forkælelse til dit hår…

Start med at fordele en lille mængde af vores Herbal Mint Shampoo eller Blossom Shampoo i vådt hår. Begge shampooer er lette at fordele og skummer på den helt rigtig måde. Hvis du har tid, så lad shampooen sidde 1-3 minutter i håret (du kan jo bruge ventetiden på at massere dit ansigt ind i Facial Scrub Mask) og skyld så grundigt ud.
Massér herefter lidt Forever Soft Conditioner ind i det nyvaskede hår. Fordel godt ud i håret, men fokuser på spidserne, der ofte er de mest afslørende ift. dit hårs tilstand og lad balsamen sidde og gøre sit arbejde i nogle minutter.

Rudolph Care økologiske shampoo og conditioner

Hvis dit hår er ekstra træt og tungt, kan du bruge Forever Soft Conditioner som en hårkur. Massér balsammen ind i hele håret og lad din hårkur virke i en halv time, gerne med et håndklæde omkring så balsammen igen rigtig kan få tid til at arbejde sig ind i hårstråene og genopbygge dem. Skyl håret grundigt og glæd dig til velnærede og smukke lokker.


Er din hovedbund tør og har brug for ekstra fugt? Så er et andet tip at give din hovedbund en oliekur med vores Acai Body Balm.
Varm balmen i håndfladerne og massér det med fingerspidserne ned i hovedbunden. Massagen er vigtig, fordi det øger blodcirkulationen, der er med til at bringe hovedbunden tilbage i balance. Vikl gerne et håndklæde om håret i 20-30 minutter.

Rudolph Care Acai Body Balm

Når du skal vaske balmen ud, gøres det nemmest, hvis du fordeler shampooen i det tørre hår og først derefter skyller med vand. Prøv at undgå at vaske dit hår for tit, og skru også ned for varmen. Meget varmt vand virker udtørrende på hovedbunden.


Vi ønsker dig en skøn og glansfuld lørdag!

Share on: