Go Green #1 – en skuresvamp uden mikroplast

Læs med når vi deler vores månedlige go green tip til en grønnere og mere bæredygtig hverdag. I denne måned går vi til kamp mod mikroplastik i skuresvampe

Vores nye initiativ, Go Green, lægger stærkt fra start ved at stikke til én af de ting, vi bryder os allermindst om – mikroplastik. Mikroplastik er et stykke plastik, som er mindre en 5 millimeter, og det findes desværre i mange af vores hverdagsprodukter. De små stykker plastik ender i vores spildevand, når vi bruger, vasker eller på anden måde slider på produkterne, og i sagens natur er plastik svært nedbrydeligt i vores natur. Spildevandet ender på rensningsanlægget, hvor vandet filtreres, men de små stykker plastik er for små til at blive tilbageholdt og derfor spredes de yderligere i vores miljø. Og det jo skidt.

Rengøringsmidler- og redskaber er nogle af de store syndere, hvad angår mikroplast, og i dag går vi til kamp mod en af de store – skuresvampen. Vi kender den alle – svampen, som fås i alle regnbuens farver. Heldigvis findes der alternativer, som er ligeså gode og indeholder 100% mindre mikroplast (det vil altså sige ingen mikroplast). En af løsningerne er Loofah-skuresvampen fra Suztain. Den skurer lige så rent som den konventionelle og skader ikke vores omgivelser eller os selv – se dét er sød musik i vores ører.

 

Rudolph Care er naturligvis 100% fri for mikroplast, men vi ønsker os en hverdag hvor alle andre produkter også er fri for mikroplast. Læs med når vi guider til en grønnere hverdag med vores go green tip

Pssst.. Rudolph Care er naturligvis 100% fri for mikroplast. Skrubbekornene i vores Acai Facial Scrub Mask og Acai Body Scrub er naturligt, nedbrydeligt materiale fra abrikoskerner. 

Vi ønsker jer alle en skøn og grøn dag. 

 

 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Oil SPF 30

150 ml
295,00 kr.
Please wait..

Sådan bliver du en grøn duks

Hvis man vil lave verden om, er man nødt til selv at være forandringen. ”Be the change...
Share on: