Gør foråret blødt

Et naturligt kropsløft

Giv liv til den lidt tørre og trætte vinterhud med en blid eksfoliering af hele kroppen. Acai Body Scrub vækker dine celler fra vinterhi og stimulerer kroppens blodcirkulation. De finmalede, små korn fra abrikos- og acai-kerner fjerner nænsomt kroppens døde hudceller og efterlader din hud silkeblød og fuld af glød. Påfør den gel-lignende Acai Body Scrub på fugtig hud og massér i cirkelbevægelser ind i kroppen. Gelen forvandles til en lækker, hvid mælk i mødet med den fugtige hud. Giv dig bare god tid. Den øgede blodcirkulation vil hjælpe din krop til at udskille affaldsstoffer, så du vil få fornemmelsen af en lettere, friskere og gladere krop efter dit bad.

Læs mere om Andreas skrubberutiner lige her…

 

Silkeblød og fugtmættet hud

Afslut badet og din eksfoliering med et hurtigt skyl under den kolde bruser. Det kolde vand vil lukke hudens porer og stimulere den igangsatte blodcirkulation, så du virkelig mærker blodet bruse i kroppen, mens dine hudceller får boost frisk næring. Husk, det er blot for et øjeblik, og det kolde gys virker - din hud vil føles dejlig forårsfrisk! 

Sørg for at supplere din hud med fugt efterfølgende, for at bevare blødheden fra skrubben. Selvom Acai Body Lotion er skabt til tør og følsom hud, da cremen virker ekstra fugtgivende med et udvalg af økologiske olier og sheasmør, kan den med fordel anvendes af alle hudtyper, der har brug for langtidsnærende pleje, der hurtigt absorberes. Din hud vil føles velplejet og silkeblød hele dagen.

Læs mere om vores måske mest undervurderede produkt her.

 

Antioxidant boost for smuk glød 

Er du mere til olie, kan vi varmt anbefale Acai Body Oil. En god kropsolie giver din hud den ekstra pleje og opmærksomhed, som huden har brug for ved vejrskifte, da olie er koncentreret og derfor giver mere intens pleje. Acai Body Oil tanker huden op med næring med en kombination af Rudolph Cares yndlingsolier fra acai, mandel, jojoba og oliven. De udvalgte olier er alle fyldte med antioxidanter, der er ren kærlighed til huden, og som gør huden smidig, stærk og fuld af glød. Olien absorberes hurtigt i huden, så den er velegnet til alle hudtyper. Brug Acai Body Oil alene og massér olien i cirkulære bevægelser ind over hele kroppen, eller brug den ovenpå Acai Body Lotion for dybere fugt og sund glød.

Nysgerrig på olier – læs mere her!

 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

200 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Balm Limited Edition

850 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Gentle Cleansing Foam

150 ml
265,00 kr.
Please wait..

Acai Body Lotion

Acai Body Lotion

Acai Body Scrub

Acai Body Scrub
Share on: