Guide til glødende og velbeskyttet forårshud

Andrea Rudolphs forårsrutine
Opfriskende skrubbemaske 


Vi drømmer om at lægge tør og trist vinterhud langt bag os – og springe ud i foråret med smuk glød. Væk dit ansigts fra vinterhi med Acai Facial Scrub Mask. Massér maskens fine skrubbekorn let rundt i ansigtet med cirkulærebevægelser, der både fjerner døde hudceller og forøger blodcirkulationen, så du vil få en ren hud og naturlig frisk kulør. Afslut med at vaske dit ansigt med koldt vand. Sprøjt gerne det kolde vand i ansigtet af flere omgange, så cellerne vækkes – det virker både opfriskende og opstrammende på din hud.

Spring Lovers Rudolph Care
Skønhedsboost med serum


Fortsæt med at skabe glød ved at bruge et fugtgivende serum. Acai Anti-ageing Serum plejer din hud med et intenst fugtboost, så din hud let vil genvinde fugtbalancen efter vinterens udtørrende klima. Det lette serum udglatter fine linjer og porer, så huden efterlades fuld af fugt og med en smuk og forfinet overflade. Brug gerne 1 minut (eller mere) på at massere serummet ind i dit ansigt i cirkulære bevægelser og dup også gerne blidt nær dine øjenomgivelser. Serummet virker som en undertrøje for dit ansigt, så når du har brugt dit serum er huden klar til endnu et fugtlag fra din dagcreme.

Psst... Vil du vide mere om vores serum? Så læs med her.

Rudolph Sun ansigtssolcreme
Beskyttende fugt


Selvom vi elsker forår, ved vi også, hvor vigtigt det er at beskytte huden allerede fra de første solrige forårsdage. Derfor lægger forårsvejret op til at du skifter din normale ansigtscreme ud med en dagcreme, der også indeholder beskyttende solfaktor. Rudolph Suns prisvindende Sun Face Cream SPF 30 beskytter mod skadelige UVA- og UVB solstråler og virker samtidigt optimalt som en daglig ansigtscreme, der tilfører huden rigeligt med fugt fra bl.a. hvedekim, som har naturlig antioxidant effekt; og koncentreret æbleekstrakt, der effektivt fornyer celleproduktionen, som bevarer hudens spændstighed. Brug ansigtscremen ovenpå dit serum – de to produkter vil sammen efterlade din hud velbeskyttet og fuld af glød.

Forårsklar


 For at passe ekstra godt på din hud på tidlige forårsdage anbefaler vi at have Sun Stick med i tasken, der både fugter og beskytter med solfaktor 50 – på særligt udsatte områder som ar, næse eller dine læber. Et voilà – med de fire lette trin, er din hudpleje opdateret til den nye sæson! Find den samlede forårspakke Spring Lovers på vores webshop her

Alt det, du vil vide om serum

Hvad er Smooth Operator Serum? Smooth Operator Serum fra Rudolph Care er udviklet til at kunne give...
 

Spring Lovers

0 ml
995,00 kr.

Udsolgt

 

Acai Lip Balm

10 ml
165,00 kr.
Please wait..
Share on: