Guide til teenagehud

lad rudolph care hjælpe på din teenagehud

Uanset om du er teenager med en hud i udbrud eller du er voksen med en hud, der tror, den er teenager, så har Rudolph produkter, der kan hjælpe dig.

Som udgangspunkt er det vigtigt, at behandle en hud med urenheder meget nænsomt. Du ved godt, at du ikke selv skal trykke og pille i urenhederne, men de produkter, du bruger på huden skal være milde. De må for alt i verden ikke virke udtørrende, og så skal du give huden masser af beroligende fugt. Pas på med eksfolierende behandlinger, især hvis du har røde og ømme bumser. Selvom en skrubbemaske som Facial Mask føles vidunderlig og hjælper huden af med døde hudceller, så kan de små skrubbekorn være med til at sprede eventuel betændelse. Af samme årsag skal du også lade vaskekluden ligge, hvis du har bumser og i stedet bruge hænder og fingre, når du fordeler dit renseprodukt. Et rent håndklæde, hver dag, er også et must.

En mild hudplejerutine er godt udgangspunkt, men det er også vigtigt at afgøre om din hud er fedtet eller tør. Det har nemlig betydning for hvilke produkter, der kan hjælpe dig med at slippe af med urenhederne hurtigst.

lad rudolph care hjælpe med din urene hud

FEDTET HUD med urenheder

Er din hud fedtet, så har den brug for et fedtopløsende renseprodukt, så dagens snavs renses effektivt væk. Selvom du har fedtet hud må du ikke udtørre den – det virker nemlig stik modsat og huden vil som reaktion producere endnu mere fedtstof, og dermed potentielt flere urenheder. Derfor kan du med fordel bruge en dråbe Facial Oil – enten direkte på huden inden din fugtighedscreme – eller iblandet cremen. Olien vil ikke få din hud til at fedte og bryde ud i flere urenheder, men netop afbalancere den og over tid regulere den fedtede tilstand.

produkterne der hjælper på fedtet uren hud

Her er de produkter, der vil gøre en forskel for din fedtede hud

Cleansing Foam – skummende, mild og ikke-udtørrende renseskum. Husk kun at bruge lunkent vand, når du renser dit ansigt.

Facial Mist – afbalancerende, udrensende og opfriskende mist. Brug efter rens og før olie/creme.

Facial Oil – afbalancerende ansigtsolie. Bland i din dagcreme, men brug direkte på huden om aftenen.

Du kan ikke undvære en dagcreme, for din hud har brug for fugt og beskyttelse. Især i den kolde tid. Vælg en let, fugtende og ikke for fed creme, og gerne en med beroligende ingredienser. Anti-Stress Facial Cream er super til formålet.

 

lad rudolph care hjælpe med din tørre urene hud

TØR HUD med urenheder

Er din hud tør, stram og nærmest for lille at være i, så har du brug for et renseprodukt, der tilfører fugt og smidighed mens det opløser og renser dagen af. Tør, uren hud har brug for hjælp til at smidiggøre hudoverfladen, så urenhederne ikke hober sig op fordi de ikke kan bryde ud, og hvis du ikke har mange bumser, så kan Facial Scrub Mask gøre underværker. Facial Mist virker udrensende, men også som en god fugthjælper til din dagcreme. Misten holder nemlig huden åben, så den gode creme når at arbejde med huden inden overfladen bliver for tør og lukket. Et pift Facial Mist i løbet af dagen vil også gøre godt.

lad rudolph care hjælpe med din tørre urene hud

Her er de produkter, der vil gøre en forskel for din tørre hud

Cleansing Milk – kan bruges uden vand, så du udtørrer din hud mindst muligt. Fordel, massér og rens af med opvredet vat.

Facial Mist – virker fugtende, afbalancerende og udrensende. Perfekt før creme og i løbet af dagen.

Anti-Stress Facial Cream – beroligende, fugtende og ikke-fedtende creme til dag og nat.

Facial Scrub Mask kan være god til den tørre hud, forudsat at du ikke har for mange urenheder. Masken vil blødgøre og fugte hudens barriere, så potentielle urenheder ikke ophober sig under huden. Den vil fugte og give glød. Men vær forsigtig og skrub med letteste hånd.

rudolph care hjælper dig af med uren hud

Men hvad gør du så med de bumser, du rent faktisk har? Du forsøger, at lade dem være. Ikke trykke. Ikke pille. Dæk dem eventuelt med mineral pudder – det forstyrrer ikke huden, men dækker godt. Når alt dette er sagt, så kan din hud være så meget i ubalance, at du ikke kan komme problemerne til livs derhjemme. Konsulter en hudspecialist, der kan lave nænsomme dybderensninger, så din hud hurtigere kan komme af med urenhederne og tilbage i balance. Klik her, og find den Rudolph Care behandler, der ligger tættest på dig.

Læs mere om uren hud, årsagerne hertil og hvad eksperterne mener, der kan hjælpe – lige her.

 

 

Acai Facial Mist

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Cleansing Milk

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Lip Balm

10 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..

Smurt i olie

I køkkenet sparer jeg ikke på olien. Jeg spiser især meget kokosolie og olivenolie, og jeg blander...

Rudolph Facial Care

Vidste du, at der findes to velværebehandlinger med Rudolph Care produkter (og at du kan finde din...

Til teenageren

Share on: