Guide til vinterens hudpleje

Vinterhudpleje fra Rudolph Care

Din hud har brug for en særlig form for beskyttelse i de kolde vintermåneder, og hvis du ikke allerede har skiftet din daglige creme ud med en mere nærende version, så er det på tide, at give din plejerutine et lille vintertjek. Den kedelige konsekvens for huden kan nemlig være tørhed, flere urenheder, permanent rødme på grund af karsprængninger og generelt øget sensitivitet i huden.

Det er den lave luftfugtighed i vintermånederne, kombineret med den konstante varme-kulde vekslen, du udsætter din hud for, når du bevæger dig udenfor, som sætter huden på prøve. Men du behøver ikke bøvle med din hud, bare fordi det bliver vinter. Det kræver bare den rette hudpleje.

 

brug Cleansing Milk til vinterhudplejen

Blid rens, der rykker

Dit renseprodukt betyder meget for især sart vinterhud. Det er meget vigtigt, at du vælger et renseprodukt, der ikke udtørrer eller forstyrrer hudens naturlige barriere. Kommer den i ubalance følger tørhed, urenheder eller udpræget sensitivitet, der alle er hudtilstande, der kan tage tid at rette op på. Er din hud meget sart, så rens din hud helt uden vand. Vandet – især det varme – kan nemlig  forstyrre hudens barriere, ligesom kalken i vandet også kan irritere.

 

Rudolphs vinterhit

Acai Cleansing Milk er en effektiv rensemælk, der plejer og beskytter på samme tid som den renser din hud ren for dagens skidt og makeup. Massér rensemælken ind i huden og fjern den med et par opvredne vatrondeller eller en blød vaskeklud.

 

brug Facial Cream til vinterplejen

Økologisk ansigtscreme med indbygget beskyttelse

Din hud har som udgangspunkt brug for en creme, der beskytter den mod kulde, og holder på hudens naturlige fugt. Det gøres som oftest bedst med en lidt federe creme end den du har brug for om sommeren. Luftfugtigheden er lav om vinteren, og det suger al fugten ud af din hud – derfor er beskyttelsen så vigtig. Er du heldig, at solen skinner, eller at du befinder dig på toppen af et sneklædt bjerg, så husk solcremen. UV-strålerne er lige så skadelige om vinteren (hvis ikke mere).

 

Rudolphs vinterhit

Acai Anti-stress Facial Cream er en ekstra fugtende og nærende creme, der passer perfekt til vinterplejen. Cremen er spækket med økologiske olier, der beskytter din hud, og den har tilmed et højt indhold af aloe vera, kamille og troldnød, der virker dæmpende på irritation og rødme.

 

Brug Facial Oil til vinterplejen

Ekstra hudhjælp med olie

Når rens og creme er på plads kan det dog sagtens være, at din hud stadig mangler et eller andet for at føle sig helt tilpas. Hvis du supplerer din daglige rutine med en ansigtsolie, som din hud kan optage, hjælper du den med at holde ekstra godt på den eftertragtede fugt og smidighed. Olien binder nemlig cremens fugtende ingredienser ekstra godt til huden. Olie alene er sjældent nok i de rigtig kolde måneder, men som en ”undertrøje” til huden, når du bruger den under cremen, eller som et ekstra ”halstørklæde” hvis du dupper den let ovenpå cremen, er helt optimalt.

 

Rudolphs vinterhit

Acai Facial Oil består af ren acaiolie, der molekylært matcher hudens opbygning, og derfor kan trænge dybt ned i huden. Olien er især lækker at bruge i vinterhalvåret fordi den øjeblikkeligt giver huden en levende glød, ligesom den gør din tørre hud smidig og blød igen.

 

Brug Facial Scrub Mask til vinterplejen

plejende kur til huden

Din hud har i virkeligheden altid brug for fugt – den kan nærmest ikke få for meget. Om vinteren har den dog både brug for fugt, men også blødgørende olier, der kan holde huden smidig og mæt. En ansigtsmaske en gang eller to om ugen er en god investering, hvis din plan er at have en hud, der ikke er påvirket af vintervejret. Giver du den fugtmaske, så følg op med nærende olier. Vælger du at bade den i blødgørende balm, så husk den fugtgivende creme bagefter.

 

Rudolphs vinterhit

Facial Scrub Mask er din vinterven, når du har lidt ekstra tid til dig selv. Maskens skrubbekorn holder skånsomt overfladen på din hud blød og fri for tørre, døde hudceller, mens dens balm-agtige konsistens fylder huden op med fugt, smidighed og holder huden blød. 

 

Vinterbeskyttelse med balm på kinderne

BLØDT VINTERTIP

Balm er generelt godt som kuldebeskyttelse, såfremt den er lavet af naturlige ingredienser. Den faste form på de nærende olier som balmen er lavet af, danner et naturligt skjold mod kulden. Huden kan stadig ånde, men mister ikke den vigtige fugt. Og så bliver din hud så fin af det. Perfekt til dig - og til børnekinder ligeså.

Prøv at tage en LipBalm eller Mommy & Me i rejsestørrelse med dig i tasken. Dub lidt på kinder, næse og andre udsatte steder, når du skal være meget ude. De fedter ikke, og beskytter din hud maksimalt.

 

 

 

 

Acai Facial Oil

Acai Anti-ageing Facial Oil

Fugtboost for smuk vinterglød

Den bedste måde at undgå tør vinterhud er selvfølgelig ved at fylde den med fugt – og det...
 

Acai Cleansing Milk

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream

50 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..

Køb for 800 kr valgfrie produkter

Og få en Facial Cream 20 ml med
Share on: