Gyldent festlook på få minutter

gyldent festlook med golden kiss body oil fra rudolph care

Når tiden er knap er gode råd dyre – især hvis du skal til fest og ikke har tid til at sætte håret eller bruge timer på makeuppen. Her får du Andreas gyldne tips til et let og lækkert festlook.

”Jeg vil godt indrømme, at jeg får hjælp, når jeg skal større fester, som for eksempel Elle Style Award, Danish Beauty Award og den slags. Jeg går ikke med makeup i hverdagen og derfor kan jeg mindre og mindre selv. Det bliver højst til lidt på øjnene, og noget mascara hvis bølgerne går højt. Hvis makeuppen skal være flot, så skal man jo øve sig, og jeg øver mig bare overhovedet ikke.

Derfor hyrer jeg en til at hjælpe mig med makeuppen og som kan style mit hår, når jeg skal være fin. Det stiftede jeg bekendtskab med dengang jeg lavede Vild med Dans, og vi var i galla hver fredag.

Men forleden, da Claus og jeg var inviteret til stor fødselsdagsfest for DANSK Magazine havde jeg ikke nået at booke en til at hjælpe mig, og pludselig var det for sent. Vi var faktisk i sommerhus på dagen og kom hjem bare tre kvarter før vi skulle være til festen. Og jeg havde ikke planlagt hvad jeg skulle have på. Jeg endte med en fin guldfarvet vintagekjole fra gemmerne, faktisk fra Vild med Dans tiden, og så måtte jeg improvisere med makeuppen.

golden kiss body oil som superredning til festen rudolph care

Jeg besluttede, at jeg, når jeg nu ikke kunne få professionel makeup, så måtte jeg arbejde med det jeg har. Så jeg arbejde på at fremhæve min hud og få så meget glød frem som muligt. Efter et meget hurtigt bad smurte jeg et godt Body Lotion over hele kroppen. Body Lotion giver en dybere fugtmætning som holder i længere tid end for eksempel Body Oil.

Oven på smurte jeg så et lag Golden Kiss Body Oil, der udover at gøre huden endnu mere velfugtet og lækker at se på, også tilfører huden diskrete glimmer-shimmer. Perfekt til kjolen. Der kom lidt ekstra Golden Kiss på kraveben og arme, men også i håret. Jeg havde jo ikke tid til at style det – jeg kan i øvrigt heller ikke håndtere hverken krøllejern eller stylere uden af brænde mig selv – og havde bare sat håret hurtig op i en knold inden jeg gik i bad. Det sad faktisk okay, så jeg tænkte: det fungerer – det bliver looket! Jeg understregede det skrabede look ved at stryge Golden Kiss olien over håret.

Guldolien brugte jeg også i ansigtet til at highlighte kindben og øjenlåg. Først havde jeg lagt en blanding af noget shimmer-pudder, jeg havde bagest i skabet og Facial Oil i ansigtet. Lidt vovet move, det indrømmer jeg, men jeg var inspireret af Anne Staunsager, som er makeupartist og stod for min makeup på de nyeste kampagnebilleder. Hun blander makeuppen og bruger sjældent produkterne direkte fra æskerne. Vipperne fik et lag mascara – som jeg senere fortrød fordi det faktisk var ret fint, at looket var så skrabet og gyldent – men sådan blev det.

Så ’go for gold’, hvis du er i tidsnød. Det er klassisk, fungerer på alle hudfarver og er super hurtigt at lave.”

Kærligst, Andrea

 

2 x GOLDEN KISS TIPS TIL DIG

Du kan også blande Golden Kiss Body Oil direkte i din Body Lotion, hvis du ikke har tid til at fordele to lag. Effekten er den samme, om end guldglimmeret bliver lidt mere diskret når du blander det.

Prøv at bruge Golden Kiss Body Oil i hårspidserne. Det fremhæver dit hårs glans og virker både nærende og stylende på lokkerne. Bare gnid resterne fra dine hænder af i håret – mere behøves ikke.

 

 

 

Golden Kiss Body Oil

Golden Kiss Body Oil
 

Golden Kiss Body Oil

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..

Et hurtigt trick til tør hud

Begynder din hud at opføre sig tør, kløende og irriteret, så prøv tricket med at fordele olie på...

Rigtig rens er også anti-age

Nu går vi ind i efteråret, hvor luften bliver mere tør og temperaturene koldere, og det reagerer...
Share on: