Gyldne dråber

Smuk, glødende hud

”For mig er olie i hudpleje noget af det bedste, jeg ved. Olie er mere organisk og tættere på naturen og råvaren end creme, der jo er forarbejdet. Det er fornemmelsen på min hud, der er en af de største grunde til, at jeg elsker kropspleje baseret på olie. Det er selvfølgelig en smagssag, men man skal huske på, at der er meget stor forskel på olier. Der findes olie af dårlig kvalitet, som ikke trænger ind i huden og ikke giver smidighed. En god olie smelter sammen med huden og gør den smidig – ikke fedtet – giver en gylden glød og fugtmætter, så det ser lækkert ud. God olie gør simpelthen huden dejlig at røre ved.”

- Andrea Elisabeth Rudolph

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi elsker olie hos Rudolph Care - og langt de fleste produkter i vores serier indeholder raffinerede, økologiske, nærende olier, som gør underværker for både hud og hår året rundt.

De udvalgte olier, som vi bruger, har dokumenteret hudplejeeffekt. Det vil sige, at de optages optimalt i stedet for at lægge sig på hudens overfladen, og derfor er olierne med til at opbygge, blødgøre og tilføre fugt, mens hudens elasticitet øges og styrkes.

Vi bruger koldpressede og raffinerede, økologiske olier i produkterne – bl.a. fra acai, jojoba, kokos, mandel, oliven, vandmelonfrø og abrikoskerner. Ved koldpresning bevares så mange vitaminer og indholdsstoffer fra planterne som muligt, og herved opnår vi den største effekt på huden.

En raffineret olie er mere oprenset for bl.a. proteiner, som kan forårsage hudallergi, men den raffinerede olie vil stadig have de samme gode egenskaber, som er fugtgivende og smidiggørende for din hud.

Rudolph Care Facial OilDen helt rigtige olie

 

Facial Oil er essensen af Rudolph Care. Den prisvindende ansigtsolien består af vores hovedingrediens açaibærret i sin reneste form. Ansigtsolien giver ny energi- og liv til huden og er derfor en ægte vinterhelt til tør hud.
 
Ansigtsolien er eksklusiv og kostbar. Der bruges ca. 15. kg. acaibær til en enkelt flaske, og hver dråbe er med til at gøre huden smidig og give en sund glød og fugtmættet udstråling. Den økologiske açaiolie, som flere af vores produkter er fyldt med, indeholder de essentielle fedtsyrer Omega 6 og 9, der øger elasticiteten i tør og stram hud. Desuden er açai ekstremt rigt på vitamin C og E samt mineraler, jern og kalium, som tilsammen modvirker ældningstegn på huden.
 
Effekten fra den lækre ansigtsolie kan mærkes lige fra første gang du påfører den. Huden bliver markant blødere og får et mere ungdommeligt og revitaliseret udseende. Både øjeblikkeligt og på længere sigt hjælper Facial Oilmed at genoprette hudens balance og afhjælpe tørhed.
 
Tip… Kan du, som os, heller ikke få nok af de dyrebare dråber i Facial Oil? Så kan vi anbefale dig vores sampak Her & His-  eller His & His Facial Oil, som vi i øjeblikket giver dig et særligt tilbud på. Pakkerne er fyldt med hele to Facial Oils – og selvom emballagen er forskellig, er der de helt samme, lækre ingredienser i begge flasker. Olierne har en udløbsdato i august 2018 – og derfor kan pakkerne købes i vores webshop til 995 DKK (normalpris 1195 - værdi 1590) indtil august 2018, så længe lager haves.

Rudolph Care Body Oil

Body Oil er eksklusiv luksus til huden, som giver dig den smukkeste glød og udstråling. Body Oil er en blanding af fem forskellige, økologiske olier af højeste kvalitet. Olierne er koldpressede for at bevare vitaminer og mineraler bedst muligt. Vitaminerne virker som antioxidanter på huden og forebygger ældning. Body Oil er rig på næringsstoffer, som øger smidigheden og elasticiteten i huden. Den fedter ikke, men trænger hurtigt ind - uden at lægge sig på overfladen. Og så er kropsolien faktisk også en af vores prisvindere, da den i 2011 vandt titlen som ”Årets Kropsplejeprodukt – Luksus” til Danish Beauty Award.
 
Sammen med flere andre økologiske olier i Body Oil giver jojobaolie smidighed og næring. Jojobaolie har en særlig opbygning, som matcher hudens egen naturlige, beskyttende fugthinde. Derfor har den en evne til at trænge dybt ind i huden og forstærke hudens naturlige elasticitet. Samtidig giver jojobaolien den rige konsistens, som føles lækker på huden. Udover jojoba er Body Oil også rig på både den eksklusive acai olie og mandel olie. Mandel olie har et rigt indhold af vitaminerne A, B1, B2, B6 og E, der styrker huden og tilfører smidighed og fugt med en anti-age virkning.

Tip… Body Oil er drøj i brug, så begynd med en lille mængde. Massér olien let ind i huden, indtil den er helt absorberet, og huden er mættet. Body Oil kan blandes med Body Lotion i hænderne inden påsmøring, hvis du ønsker endnu mere smidighed.

Drømmer du om både at pleje huden og skabe en strålende glød med olie? Golden Kiss Body Oil består (ligesom Body Oil) af et miks af 5 eksklusive olier – og så har vi tilsat den et strejf af gyldent glimmer fra det naturlige mineral mica, som giver et ekstra glamourøst look. Den lækre olie absorberes hurtigt uden at fedte og gør øjeblikkeligt huden blød og smidig – med en smuk og glitrende glød. Prøv den smukke glimmereffekt på arme, ben, skuldre, kraveben og kavalergang.

Rudolph Care parfumeolieEn parfume med olie

 

Signature Notes Huile de Parfum er duften af Rudolph Care. Feminin, sofistikeret og underspillet. Signature Notes Huile de Parfum er en ren og eksklusiv parfumeolie - skabt med naturlige og økologiske ingredienser uden de 26 deklarationspligtige allergener. Olien er tilsat et strejf af E-vitamin, økologisk mandel-, acai- og havtornolie, og duften er forbeholdt den kvinde, der bærer den, og de få, der kommer tæt på hende.

Andreas tip:

”Jeg elsker luksuriøse, delikate olier, som er en del af Rudolph Cares sjæl. Derfor er det helt naturligt at skabe en eksklusiv parfumeolie med vores fineste, rene olier af højeste kvalitet og Rudolph Cares balancerede, naturlige duft. Signature Notes Huile de Parfum giver mig en ultimativ følelse af luksus, og jeg bruger den til særlige lejligheder - også i hverdagen

- Andrea Elisabeth Rudolph

Signature Notes Huile de Parfum er blandt andet skabt på vores eksklusive acai olie og med havtorn olie, som stammer fra det lille powerfulde bær havtorn, som vokser lokalt ved de danske kyster. Det er vildtvoksende i sandede områder, og den lille frugt har et usædvanligt højt indhold af vitamin C, hvilket gør det både forebyggende og genopbyggende på ældning af huden. Havtorn olie har en let, opstrammende effekt på huden og modvirker rødme og irritation. Den er derved også god til sensitiv hud. Ingrediensen har en stærk orange farve og dufter syrligt og frugtigt. Havtorn olie er også særlig god til tør og stresset hud.

Body Balm i skønne omgivelserAndre olierige favoritter

 

Er din hud hårdt ramt af vintermånedernes kolde og udtørrende klima, så kan vi anbefale dig at bruge produkter, som er skabt med et rigt indhold af olie. Vores Anti-stress Facial Cream består bl.a. af et udvalg af fem økologiske, nærende olier - og hvis du varmer ansigtscremen op i håndfladerne, før du påfører den, vil cremen trænge dybere ind i din hud - og du vil virkelig nyde gavn af ingredienserne fra de forskellige olier. Derfor er cremen ideel som dagcreme i vinterdagene, hvor huden kan have brug for ekstra beskyttelse og fugt.
 
Vores lækre Body Balm er en eksklusiv balm til kroppen, men som kan bruges alle steder, hvor din hud har brug for ekstra pleje. Indholdet i Body Balm består af rene, økologiske olier og fedtstof fra bl.a. sheasmør og bivoks. Balmen indeholder intet vand, kun de lækre olier og sunde fedtstoffer, som sikrer din hud ekstra, beskyttende fugtpleje og smidighed, når du masserer balmen ind i din hud. Body Balm kan anbefales til de ekstra kolde dage, hvor huden trænger til blød kærlighed.

Pst… Undrer du dig over, at farven på dine Rudolph Care produkter kan variere? Den naturlige forklaring er, at vi hverken farver eller bleger vores produkter. Vi bruger kun naturlige olier, som alt efter høst og forarbejdning kan variere i farven fra gang til gang. Rudolph Care er med andre ord ikke tilsat nogen former for syntetiske farvestoffer. Alle produkterne fremstår i den farve, de naturlige råvarer giver. Da ingen råvarer er hvide fra naturens hånd, er det også forklaringen på, at en Rudolph Care creme aldrig er helt hvid.

Rudolph Care Label - Limited Edition
 

Her & His Facial Oil

30 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Golden Kiss Body Oil

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Signature Notes Huile de Parfum purse edition

8 ml
245,00 kr.
Please wait..
Share on: