Har du pakket din rejsetaske?

Feriefavoritter
 
 
Sommerferien er i fuld gang, og vi glæder os over varme solstråler, vandmelon og is – og lange, skønne dage i selskab med venner og familie. Uanset om du skal en tur i sommerhus, på storbyferie eller mod solrige strande – så hjælper vi dig ferieklar med vores favoritter til din rejsetaske.
 
Håndbagagen
 

Vær velforberedt til din flyvetur. Pak din håndbagage med Lip Balm, der er blødgørende pleje til læberne, frisk ansigtet op med den fugtgivende Mist Delight - og beskyt med nærende fugt fra rejsefavoritten Anti-stress Facial Cream i rejsestørrelse, der plejer, beroliger og balancerer huden. Fyld også tasken med en lækker snack, en god bog og et par gode høretelefoner. Og giv dine hænder nærende fugt med Hand Cream, der beskytter dine hænder mod udtørring på rejsen.

Psst.. Læs vores guide til at passe på din hud under flyveturen her.

Essentials To Go - Rudolph CareSund, smuk hud til din ferie
 

Bare rolig - du behøver ikke gå på kompromis med dine renserutiner, selvom du er på ferie. Vi har nemlig fyldt Essentials To Go – Cleansing Edition med de mest nødvendige renseprodukter, der sikrer ren, sund og velplejet hud i både ansigt- og krop. Prøv bl.a. Acai Cleansing Foam, der med blidt, hvidt skum renser ansigtet fri fra snavs; Acai Facial Scrub Mask, der på samme tid eksfolierer huden og virker som fugtmaske; Acai Facial Mist, der både fugter, opstrammer og forfrisker; Acai Cleansing Milk, der blidt fjerner makeup og renser huden og Acai Hand & Body Soap, der med sin cremede konsistens renser og nærer hele kroppen. 

Afslut med den lille rejse-helt Anti-stress Facial Cream,  der både fugter, plejer, beroliger og afbalancerer din hud. 

Alle ansigtsprodukterne forhandles også hver for sig på vores webshop her.

Dear LeaderGod sommerstil 


En let sommerkjole, der kan bruges til både en strandtur og lækre sommeraftener i byen, ved havet eller på landet, er et must til din kuffert. Den bæredygtige kjole fra Skall Studio har et elegant udtryk og er et perfekt match til sommerferie.

Tilsæt lidt farve og style kjolen med et smukt, bæredygtigt hårbånd fra Sissel Edelbo, der er skabt i genbrugsstof fra indiske sarier - og et par cool solbriller fra Dear Leader. Fuldend sommerlooket med flotte, lakerede negle. Vi er særligt glade for Acquarella Nail Polish, der er gift-fri neglelak i smukke farver.

 
Rudolph Hair - rejsestørrelseLækre Ferie-lokker


Pak din kuffert med Rudolph Hair. Vi har fyldt flaskerne med de fineste, naturlige råvarer og skabt en hårserie, der efterlader håret rent, fyldigt og glansfuldt – uden at gøre det tungt, fladt og fedtet.

Prøv både Herbal Mint Shampoo,  der med sin milde duft af mentol vækker sanserne og giver friskhed; Blossom Shampoo, der med sine plejende ingredienser genopbygger håret, og Forever Soft Conditioner, der nærer håret og gør det sundt og blødt. Så behøver du ikke at gå på kompromis med en god, sund hårvask – uanset hvor du befinder dig i verden.

 

Rudolph Sun rejsestørrelseLet solbeskyttelse


Kender du vores solserie? Rudolph Sun er eksklusiv solbeskyttelse til ansigt- og krop, der både plejer din hud med aktive ingredienser, som bl.a. æbleekstrakt, der fornyer celleproduktionen, og agurkeekstrakt, der tilfører fugt, og som samtidigt leverer effektiv beskyttelse mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Produkterne er 100 % fri for parabener, syntetisk parfume, æteriske olier og 26 allergene parfumestoffer.

Et udvalg af de beskyttende cremer kommer selvfølgelig også i rejsestørrelse, så du nemt kan tage din solcreme med i din kuffert eller pakke den i strandtasken på varne sommerdage!

Sørg også for at beskytte børnene med Rudolph Sun Kids, der er nænsom, mild, Svanemærket solbeskyttelse til de små – helt uden parfume! Rudolph Sun Kids kommer i to rejsestørrelser med SPF 30 og SPF 50 – gode til legepladsen eller strandturer.

StrandtaskeStrandtasken 
 

Gør klar til en lang dag på stranden med en smuk strandtaske. Vi er ret vilde med den fine, bæredygtige taske fra Sissel Edelbo, der er skabt i genbrugs sari-stof. Fyld tasken med Svanemærket solbeskyttelse, en god bog, måske den nye roman Mordet på kommandanten af Haruki Murakami, – og et økologisk strandhåndklæde fra The Organic Company som du finder her.

Psst... Skal du afsted på ferie med dine unger? Læs Andreas tips til jeres flyvetur her

Bon voyage - og rigtig god sommerferie ♥

 

Toilettaske

0 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream Travelsize

20 ml
249,00 kr.
Please wait..
 

Essentials to go Cleansing Edition

0 ml
295,00 kr.

Udsolgt

 

Mist Delight Travelsize

30 ml
85,00 kr.
Please wait..
Share on: