Historien om certificeringerne

Rudolph Care vil gøre en positiv forskel – for din hud og for vores fælles verden. Derfor skaber vi eksklusive skønhedsprodukter, der tager bæredygtige hensyn til mennesker og miljø. Det sikrer vi ved at være certificeret med både Miljømærket Svanen og den økologiske certificering Ecocert (der i løbet af 2017 overgår til at hedde COSMOS). Den dobbelte certificering er din garanti for, at indhold og indpakning til hvert enkelt produkt er nøje udvalgt ud fra, at dyrkning, forarbejdning, produktion, arbejdsforhold og emballage lever op til strenge krav til miljø og sundhed. Så du kan nyde din skønhedsluksus fra Rudolph Care med god samvittighed.Enkelte af vores produkter bærer kun Svanemærket. Det er der altid en særlig grund til. For eksempel tillader Ecocert/COSMOS ikke solprodukter. Derfor er Rudolph Sun og Rudolph Sun Kids kun mærket med Svanen. Det eneste andet produkt, der ikke bærer begge mærker, er Forever Soft Conditioner. Det skyldes, at der ikke findes en blødgørende balsamingrediens, som både lever op til COSMOS’ krav og til den kvalitet og effekt, vi mener, en conditioner skal have. Vi er dog ikke gået på kompromis med indholdet af økologi og naturlige ingredienser – og med det smukke Svanemærke har du garanti for, at Forever Soft Conditioner tager hensyn til både dig og miljøet.
 

SVANEMÆRKET

Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke. Målet med Svanemærket er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer. Derfor stiller Svanemærket skrappe miljøkrav i alle relevante faser af produktets livscyklus – og skrappe krav til kemikalier til gavn for både miljøet og din sundhed. Svanemærkede hud- og hårplejeprodukter er fri for MI og andre konserveringsmidler, der er klassificeret som allergifremkaldende. De er ligeledes uden parabener og andre stoffer på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Og de er fri for mikroplast. Svanemærket stiller også skrappe krav til emballagen på plejeprodukter – både ift. mængde og type emballage. Bliv klogere på Miljømærket Svanen her

 

COSMOS

COSMOS er en fælleseuropæisk certificering af økologisk kosmetik, som bruges i flere end 45 lande. På produkter mærket med COSMOS kan du altid læse, hvor stor andelen af naturlige ingredienser er, og hvor høj procentdelen af økologi er. For at opnå COSMOS Organic-mærket skal mindst 95 % af ingredienserne være naturlige. Desuden skal mindst 10 % af ingredienserne i produkter, der vaskes af, og mindst 20 % af ingredienserne i produkter, der ikke vaskes af, være økologiske. Endelig skal mindst 95 % af de naturlige olier og ekstrakter i produktet være økologiske. COSMOS kontrollerer også, at ingredienserne er dyrket ansvarligt og med respekt for miljøet. Her kan du læse mere om Cosmos.  

Kravene fra både Svanemærket og COSMOS sikrer, at forarbejdning og produktion tager hensyn til miljø og medarbejdere. Og når det gælder emballage, er Rudolph Care også pakket smukt ind ifølge specifikke krav fra begge mærker.

 

ALLERGYCERTIFIED

Alle Rudolph Cares produkter tager hensyn til miljøet og din sundhed. Derudover er vores produkter til børn ekstra milde, og Lip Balm Kit og Rudolph Sun Kids er certificeret med det internationale allergimærke AllergyCertified. Det betyder, at der ikke er kendte allergener eller allergifremkaldende konserveringsmidler i produkterne, og at hver enkelt ingrediens er vurderet af en toksikolog. Produkterne er også 100 % parfumefri. Så du kan beskytte dine børns sarte hud med god samvittighed og uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan læse mere om AllergyCertified her

 

Åh, den er hård – forkæl dig selv!

Januar skal ikke handle om slankekur og straf-træning, hvis du spørger Andrea. Hun fylder den mørke...

En skøn start på din dag

En god dag begynder med en god morgen. Derfor er det særligt vigtigt, at få skabt nogle gode...
 

Acai Body Lotion Limited Edition

400 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream

50 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..
Share on: