Hjemmespa …

1. Sørg for ro

Spa kræver ro, og selvforkælelsen får de bedste kår, hvis der ikke er nogen, der banker på badeværelsesdøren eller liiiige skal spørge dig om noget. Sluk telefonen og send eventuelle unger ud af huset. Alternativt kan du vente til aftentid, hvor du er sikker på, at der er stille.

 

2. Skab atmosfære

Ligegyldig hvordan dit badeværelse ser ud, og ligegyldigt om du er velsignet med et badekar eller ej, så gør det lækkert at være der. Skru lidt ekstra op for varmen – det skal være rart for din bare hud. Tænd lidt levende lys – det giver det mest flatterede lys. Har du loftspots, så sluk dem for alt i verden – selv supermodeller får bulet hud i det hårde lys! Er du vild med duftlys, så giv den gas. Alternativt kan du pifte en gang eller to med din favoritparfume.

 

3. Læg en plan

Beslut dig for hvad du vil have ud af din forkælelsestid. Vil du bare slappe af med et varmt bad, vil du have helt blød hud over det hele eller trænger ansigtet til en genoplivning? Ved at lægge en plan slipper du for at gå i panik over ikke at nå det hele eller ende med følelsen af at du har glemt noget, når du er færdig. Stil dine produkter frem – og sæt så i gang!

 

4. Nyd det

Fidusen til at få spafølelsen ind under huden hjemme på de velkendte klinker er, at sætte tempoet ned og nyde det, du gør. Mærk vandet, der rammer din hud. Duft en ekstra gang til dine produkter. Brug lidt mere tid på at mærke skrubbekornene skrubbe mod din hud. Det er selvfølgelig ikke det samme som passivt at tage imod forkælelsen, men det er noget helt andet end dine hurtige hverdagsrutiner. Brug bare de samme produkter som du plejer, eller forkæl dig selv lidt ekstra med et nyt produkt, du har anskaffet forinden.

 

5. Gør det igen

Gør dig selv den tjeneste, at planlægge din næste spa-tid med det samme. Så får du gjort selvforkælelsen og alene-tiden til en vane – og det bliver både din hud og dit humør meget smukkere af. 

Og hvis du bare VIRKELIG har brug for, at nogen forkæler dig, så book en Rudolph Care behandling. Så får du i hvert fald halvanden times uforstyrret bliss. 

 

Acai Body Balm Limited Edition

850 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

100 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Scrub

200 ml
325,00 kr.
Please wait..

Acai Body Scrub

Acai Body Scrub
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Scrub

200 ml
325,00 kr.
Please wait..

Acai Body Soap

Acai Body Soap
 

Shower Power Body Soap

250 ml
145,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Oil SPF 30

150 ml
295,00 kr.
Please wait..
Share on: