Husk din Rudolph Care i lufthavnen

Andrea Rudolph i lufthavnen ved siden af en masse Rudolph Care sun produkter

Der er noget helt særligt over at være i en lufthavn. Dels fordi man oftest er der i en glædelig anledning – ferier, rejser, spændende ture – og dels fordi du kan gå amok i alverdens læbestifter, parfumer og cremer i TaxFree området.

Du kan selvfølgelig også få Rudolph Care i lufthaven. Lige nu er vi på hylderne i København, Billund og Aalborg, på Færøerne og i Hamborg lufthavn. Det betyder, at du kan fylde kufferten med Rudolph Care samtidig med at du sparer penge, og at du er sikret, at have din yndlingshudpleje og favoritsolbeskyttelse med på dine rejser.

Rudolph Care luksushudpleje i lufthavnen i fine rækker

Men der er en hage. Lufthavnene fører ikke fuldt sortiment, og det betyder, at du ikke altid kan få alle Rudolph Care-produkter i den lufthavn, du står i. Det er de forskellige lufthavne selv, der bestemmer hvilke produkter, de vil have på hylderne, og det kan derfor godt betale sig, at tjekke op på hvad de har til dig, hvis du planlægger at købe særlige produkter på vej på ferie. Især hvis du bare ikke vil undvære et særligt produkt – så hellere sikre dig det inden. Også selvom det er til fuld pris.

rækker af rudolph sun økologisk bæredygtig solcreme i lufthavnen

TIP til lufthavnsshopping

Flyver du fra Københavns Lufthavn, så kan vi klart anbefale deres PreOrder mulighed. Så kan du shoppe hjemmefra via nettet, spare 20 procent af normalprisen, og bare hente din pose med produkter, når du ankommer i lufthavnen. Så er du sikker på at du kan få det, du skal bruge, og så kan du i øvrigt bruge den ekstra tid på mere shopping eller på at hænge ud i en af de gode spisesteder inden take-off.

 

 

Essentials to go Cleansing Edition

0 ml
295,00 kr.

Udsolgt

 

Spring Lovers

0 ml
995,00 kr.

Udsolgt

 

Gavekort

 

Favourite Four

0 ml
445,00 kr.
Please wait..
 

Kids Sun Lotion SPF 30 Travelsize

75 ml
115,00 kr.
Please wait..
 

Kids Sun Lotion SPF 30

200 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Kids Sun Lotion SPF 50 Travelsize

75 ml
135,00 kr.
Please wait..
 

Kids Sun Lotion SPF 50

200 ml
245,00 kr.
Please wait..

Begynderguide til Rudolph Care

Hvad virker bedst til mig, og hvad skal jeg vælge? Det kan måske være svært at vælge hvilke...

Vil du leve lidt mere bæredygtigt?

Selve Rudolph Care er udsprunget af et ønske om at leve mere bæredygtigt. Den Greenpeace-test jeg...
Share on: