Hverdagsforkælelse til dit hår

Lækkert, velplejet hår er en hverdagsluksus, som vi værdsætter højt hos Rudolph Care. Derfor er Rudolph Hair skabt med fokus på at give dit hår en eksklusiv hårvask, der både plejer og forkæler med nøje udvalgte, naturlige ingredienser, og som samtidigt er skånsom mod både din hud og vores miljø.

Herbal Mint Shampoo er en luksuriøs og nærende shampoo med udtræk af økologiske grønne urter, der nænsomt både renser og styrker håret, og modvirker tør og irriteret hovedbund. Shampooen har den skønneste, milde duft af mentol, der vækker både din hovedbund og dine sanser, og som giver dig en frisk start på dagen. Håret efterlades både rent, fyldigt og glansfuldt.

Forever Soft Conditioner er en nærende balsam, der skånsomt, men effektivt, plejer og tilfører dit hår den ekstra fugt, som det har brug. Blandt ingredienserne finder du økologisk avocadoolie, honning og morgenfrue, der alle virker fugtgivende, styrkende og blødgørende på håret – uden at få det til at fedte eller falde sammen efterfølgende.

3 Rudolph Care tips til lækre lokker

1. Stimuler din hovedbund ved at give dig selv en lille massage med Herbal Mint Shampoo. Den friske mentol prikker let på huden og virker sammen med massagen ekstra opkvikkende på hårrødderne, og derfor medvirker et sundt hår. Afslut gerne din hårvask med koldt vand, der forsegler hårstråene og gør håret glansfuldt.

2. Har dit hår brug for et fugtboost? Brug Forever Soft Conditioner efter hver hårvask. Massér balsammen ind i hele håret, men fokuser på dine hårspidser, der ofte afslører hårets tilstand. Lad den virke i 1-3 minutter for at opnå den fulde effekt af de plejende ingredienser. Du vil allerede fra første gang du bruger Forever Soft Conditioner kunne mærke og se en forskel på dit hår. Glæd dig til velnærede, smukke lokker inden længe.

3. Både Herbal Mint Shampoo og Forever Soft Conditioner er velegnede til alle hårtyper og kan også sagtens bruges af mænd. Vrid så meget vand ud af håret som muligt inden du fordeler shampoo eller balsam – så får du mest ud af produkterne og behøver ikke mere end et enkelt pump – måske to, hvis du har meget langt hår – for at få en skummende skøn hårvask eller blødgørende balsam behandling.

 

Kun i dag giver vi dig et ganske særligt juletilbud, så du kan shoppe Herbal Mint Shampoo og Forever Soft Conditioner til en samlet pris på 330 DKK (Værdi 470 DKK) i vores webshop her. Du kan også læse meget mere om vores hårserie og Andreas tanker bag Rudolp Hair lige her.

 

Herbal Mint Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Blossom Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..

Værd at vide

Om Rudolph Hair

Herbal Mint Shampoo

Herbal Mint Shampoo

Forever Soft Conditioner

Forever Soft Conditioner
Share on: