Hvor god er du til selvomsorg?

For mig er selvomsorg, at tage mig tid til mig selv. Jeg har gennem tiden fundet ud af, at hvis jeg ikke er fyldt op af ting, der er gode for mig, så har jeg til sidst ikke noget at bidrage med til andre. Det kan lyde lidt egoistisk, men er måske det stik modsatte. 

Jeg er et ekstremt socialt menneske, og kan godt glemme at dyrke det stille lidt, men jeg har efterhånden lært, at jeg skal tage det i opløbet. Når jeg bliver irriteret eller bliver rastløs, uden at kunne sætte fingeren på hvorfor, så kan jeg mærke, at jeg skal være lidt alene.

Alene-tid er for mig selvomsorg. Heldigvis har jeg en mand, der er ekstremt god til at give mig pladsen og som synes, at det er fint, at jeg trækker mig. Han kan mærke, at det er vigtigt for mig. Det er ikke nødvendigvis lang tid, jeg har brug for. Når vi er i sommerhus kan det være nok med en tur til vandet med kaffe, uden de andre. Så sidder jeg og kigger ud over vandet i en halv times tid. Det kan også være en lille løbetur, en tur til købmanden, eller bare en kort cykeltur uden et egentlig formål – udover et kvarters fred. Og så selvfølgelig mine elskede havbade om morgenen.

I hverdagen er det de tidlige morgener, jeg prioriterer. Det er måske et levn fra dengang, jeg lavede morgenradio, men jeg kan bare godt lide, at være oppe før de andre vågner. Det er lidt som at være alene hjemme i hele verden. Den der stilhed og ro, som byen stadig har, er fantastisk. Roen og kaffe på altanen – det elsker jeg. Det er også om morgenen, at jeg kan tage mig ekstra god tid til at forkæle min hud foran spejlet. 

Selvomsorg er, at gøre plads til mig selv hver dag, og få så meget ro på, at jeg kan mærke min mave.

 

Men hvad er selvomsorg for dig – og hvordan finder du tiden til det?

Brusebad i det fri

... derfor føles det godt at have lavet et produkt, der kan nedbrydes i naturen, og hvor emballage...

Morgenritualet

Havbade i de tidlige morgentimer, er her, jeg finder min energi og glæde. Jeg elsker følelsen af...
 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Smooth Operator Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Eye Cream

15 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Cleansing Milk Travelsize

25 ml
85,00 kr.
Please wait..

Made in Denmark

Certificeret bæredygtig luksus

Andreas historie

Begyndelsen på en god slutning
Share on: