Hvordan dufter din solcreme?

03.07.2019

Når det gælder sommer og sol, går vi aldrig på kompromis. Vores solserie er certificeret med Svanemærket, har optimal UVA- og UVB-beskyttelse og er fuld af gode og nærende ingredienser. 

Vi er nu blevet gjort opmærksomme på, at enkelte solprodukter ikke dufter helt, som de plejer. Oplever du det samme, er der hjælp at hente lige her…

 

Q: Hvordan skal et Rudolph Care solprodukt egentlig dufte?

A: Det skal dufte godt! Oplevelse af duft, er forskellig fra person til person. Du har sikkert duftet til produktet, da du købte det. Og valgt det, blandt andet fordi du kunne lide duften og så er alt, som det skal være.

 

Q: Hvorfor kan duften på solserien variere fra gang til gang?

A: Vores økologiske naturlige råvarer varierer helt naturligt mere i duft end syntetisk fremstillede cremer gør. Forstil dig, duften af et ny plukket jordbær, kontra et viskelæder med jordbærduft. Så ved du, hvad vi mener. 

 

Q: Har duften indflydelse på effekten af cremen?

A: Overhovedet ikke! Uanset duft, virker din Rudolph Care solcreme stadig fuldstændigt som den skal og plejer og beskytter din hud fuldt ud. Men den skal selvfølgelig også dufte dejligt. 

 

Q: Hvordan med Kids Sun Lotion?

A: Du vil opleve, at vores børne-solbeskyttelse dufter – og skal dufte – af de naturlige råvarer, der er i. Der er ikke tilsat parfume. Så derfor dufter cremen råt og naturligt af ingredienserne. 

 

Hvad gør jeg, hvis mit solprodukt lugter mere end det dufter?

Så! Hvis du – mod forventning – oplever, at din solcreme ikke dufter, som den plejer, så skriv til os på kontakt@rudolphcare.com og inkluder nedenstående info: 

1.    Fortæl hvilke solprodukter, det drejer sig om og vedhæft et foto af de to numre, der står i bunden af produkterne (og i samlingen på begge sider af de produkter, der er på tube). Vi skal bruge batch-nummeret på syv cifre.

2.    Husk at skrive din adresse, din mail og dit mobilnummer, så sender vi dig naturligvis helt nye produkter med GLS asap. Og inkluderer en lille sommergave, som tak for hjælpen. 

 

Q: Er der andet, jeg skal vide eller gøre? 

A: Nej. Skriv til os – så er dine nye produkter og gave allerede på vej med GLS til dig. Så nyd ferien og forkæl din hud i solen. 

 

Tusind tak for hjælpen!

Vi elsker, at høre fra jer så vi er helt sikre på, at I får de luksusprodukter og den forkælelse, som altid skal følge med, når I handler hos os.

 

 

Share on: