Insta-love

Symmetry Breakfast

Virkelig god morgenmadsinspiration, hvis man ikke orker, at spise det samme hver dag. Fyren bag profilen laver hver dag morgenmad til sin kæreste (som han i øvrigt lige har friet til via forordet i sin nylavede kogebog – det er da sødt!) og stiller de to portioner sirligt og symmetrisk op. Inspirerende og lidt tosset. 

Simon Jul

Han er min gode god ven, som jeg har kendt siden mine spæde DR-dage, og han har endda mine initialer tatoveret på sin arm. Simon er sådan et vidunderligt, sammensat menneske, fyldt med passion omkring biodynamiske spegepølser og alt muligt andet. Og så er han sjov. 

Victoria Beckham

Jeg er i virkeligheden mega Spice Girl fan. Altså ikke dengang i 90’erne, hvor min søster var det, men nu.  Victoria Beckham er jo bare sej. Alt hvad hun gør er gennemført og det er sjovt at følge hende på Insta. Hende og David er det lækreste par og jeg elsker, at hun er så god til at vise sin kærlighed til ham – hun er jo vild med ham. Det er en god blanding af personligt og professionel indhold, krydret med den der helt særlige, tørre britiske humor. 

 

Mommy & Me Travelsize

45 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Mommy & Me

145 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Golden Kiss Body Oil

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Keep On Rolling Deo

50 ml
165,00 kr.
Please wait..

Om Hair Care

En shampoo med den rigtige lyd

Andreas hårtips

”Knaser spidserne eller virker dit hår lidt mat, så trænger det måske til en ekstra nærende...
Share on: