Jeg ønsker mig …

Frederikke Lett er selvstændig kommuikatør, og bor i Nordsjælland med sin mand, barn og to bonusbørn.

 

JEG ØNSKER MIG....Rejser, rejser, rejser. Det eneste jeg drømmer om er at komme mere ud og rejse. Jeg skylder allerede min mand to rejser - en til Cuba og en til vandfaldet Reichenbach i Schweiz, hvor Sherlock Holmes og Moriarty kæmpede, og Moriarty døde. Så han bliver nok pænt irriteret, hvis jeg giver ham endnu en rejse. Men selv vil jeg gerne til Sevilla og se lidt Flamenco, besøge Robin Hood i den ægte Sherwoodskov i England med børnene, til San Fransisco og L.A. på sommerferie med hele familien, til Irland og vandre eller på langrendstur til Norge. Hvis jeg får en af de rejser bliver jeg gladere end glad. 

 

JEG ØNSKER MIG .... Kathrine Wiedemanns bog "Ved Gudernes bord". Jeg synes, Kathrine er den mest vidunderlige, modige og betagende instruktør, vi overhovedet har herhjemme. Elsker at hun tør give så meget, som hun rent faktisk gør. Hun er ekstremt generøs og sjov og uden filter. De egenskaber elsker jeg mere end noget andet. 

 

JEG ØNSKER MIG .... Noget musik eller litteratur, eller en smuk genstand af min voksne bonusdatter Laura, som har en udsøgt smag, en tegning af min bonusdatter Rose, som tegner forbløffende godt, og noget fra børnehaven fra min datter Ava. Jeg elsker sjovt nok at få tegninger, perlearmbånd, perleplader eller andet kreativt. De skylder mig alle tre stadig en fødselsdagsgave. Så håber nok på to gaver fra deres hånd, ellers vanker der…..

 

ÅH.... og så ønsker jeg mig en rød ukulele, så jeg kan være med i familiens band.

Gaveguide til mormor

Fordi det er på tide at forkæle mormor…

Gaveguide til mor

Når kun det bedste, er godt nok til mor…

Gaveguide til kæresten

Læs den før din kæreste…

Gaveguide til far

Find den bedste julegave til farmand
Share on: