Jeg ønsker mig …

Sara Rostrup er makeupartist og en af de mest professionelle beautybloggere i Danmark. Se hendes fine og inspirerende blog her

 

Jeg ønsker mig virkelig et lækkert sengetæppe til vores nye soveværelse i vores nye hus. Min mand er nok ikke enig, da han mener, vi har nok tæpper og puder allerede, men jeg har forelsket mig lidt i dette tunge, midnatsblå velour sengetæppe fra Broste Copenhagen, som virkelig er lækkert og vil give soveværelset et lidt eksklusivt præg.

 

At arbejdes som makeup artist kan være hårdt for ryggen (især når man er gravid) med lange dage i fotostudier på betongulv. Jeg tror, jeg har fundet den bedste, lækreste, mest stabile kondisko som hedder Asics Gel Kayano, som ryger ind på ønskesedlen.

 

Jeg samler på Flora-servicet fra Royal Copenhagen og har indtil videre tekanden og fem kopper. Jeg håber, der måske gemmer sig en sjette kop under juletræet i år.

 

Min mand syntes, det er svært at finde gaver til mig, og det kan jeg slet ikke forstå. Han skal da bare købe diamanter! For eksempel denne smukke ring fra Mumbai Stockholm....

Jeg ønsker mig en kæreste-weekendtur til London og bo på Hotel The Edition. De skulle have den bedste cocktailbar i kælderen, så jeg vil gemme turen til jeg har født min søn i foråret 2017, og er færdig med at amme. Når jeg er i London vil jeg gå ind til Maria Tash i Liberty og få piercet huller i ørerne. Det er vist på tide i en alder af 35 år. Maria Tash laver desuden de pæneste smykker i ædle metaller og diamanter.

 

 

Shop
Share on: