Jul à la Rudolph Care

Planlægning er vigtig i julemåneden og du kan allerede nu sætte et par krydser i kalenderen. Rudolph Care byder nemlig på konkurrencer, eksklusive juletilbud og andre julegodter, der kan forsøde din december.

Adventskonkurrence

Traditionen tro fejrer vi alle julens søndage med skønne adventsgaver. Hver søndag i advent åbner vi en ny låge i vores adventskalender, hvor der hver uge gemmer sig fine juleoverraskelser. Vi har  – fyldt med lækre gaver fra nogle af vores danske yndlingsbrands og vores egne Rudolph Care favoritprodukter.

Første søndag i advent falder den 27. November, så hold godt øje med Rudolph Cares Facebook, og læs mere her på bloggen, hver søndag.

 

KUN-I-DAG

Hver torsdag i december vil vi gerne forkæle dig med et helt særligt juletilbud i webshoppen. Vi udvælger en eller flere Rudolph Care darlings, som du får mulighed for at shoppe til en helt unik julepris. Men tilbuddet gælder kun denne ene dag. Følg med på Facebook og Instagram, når vi 1. december slipper det første juletilbud løs. 

 

Gavekort med ekstra gave

Husk også, at du med et gavekort kan forkæle dine kære med lidt valgfri, naturlig og økologisk selvforkælelse til enten ansigt, krop eller hår. Og fordi, du er så sød, at købe et gavekort til en, du kan lide, giver vi lige lidt ekstra med i posen. Når du køber et gavekort fra vores webshop i både november og december, får du vores milde Body Soap (250 ML) med i din pakke, som en ekstra, lille juleforkælelse til dig selv eller den, du forkæler. 

 

Ihh, vi kan næsten ikke vente til den kommende, søde måned – lad bare juleræset gå i gang!

Julekærlighed fra Rudolph Care

 

P.S. Hvis du endnu ikke har opdaget det, så giver vi fragten, gennem hele november og december måned i 2016, når du handler på vores webshop her.

 

En eventyrlig jul til alle børn

Køb et Lip Balm Kit og giv et til udsatte børn

Skarums Julehjælp

Sarah og hendes mand Nikolaj i gang med gløggen til deres julefest, som de holder for deres venner...

Favourite Four

1-3 dages levering 1-3 dages levering
14 dages returret 14 dages returret
Sikker handel Sikker handel
0 ml
445,00 kr.
Stock  699.00
Please wait..

Winter Wonders

1-3 dages levering 1-3 dages levering
14 dages returret 14 dages returret
Sikker handel Sikker handel
0 ml
895,00 kr.
Stock  0.00
Please wait..
Share on: