Jul hos Rudolph Care

glimmer og gaveæsker fra rudolph care

Vi elsker julen hos Rudolph Care, og vi elsker især at hjælpe med julegaverne. Her får du et overblik over årets særlige juleæsker, limited edition produkter, gode december-deals og lækre konkurrencer, der forhåbentlig kan være med til at forsøde din julemåned og lette gaveindkøbene.

 

Julens bedste gaver

Traditionen tro kan du købe smukke gaveæsker med perfekt afstemte produktblandinger, der giver både ansigt, krop og hår de bedste forudsætninger for at gå 2018 smukkest muligt i møde.

Gaveæske fra Rudolph Care jul 2017 holiday helpers

Holiday Helpers

Holiday Helpers er for dig, der elsker at passe særlig godt på din hud med luksuriøse og økologiske produkter. I æsken finder du fire eksklusive, nærende og afbalancerende ansigtsprodukter. 

luksus gaveæske med øko hudpleje fra rudolph care

Christmas Crush

Christmas Crush er æsken til en, der fortjener hverdagsforkælelse til både krop og hår med nærende, beskyttende og fugtgivende produkter.

Øko svanemærket parfume i smuk gaveæske

Signature Notes Limited Edition

Signature Notes Limited Edition er en elegant gaveæske med Signature Notes Eau de Parfum (50 ml) og Huile de Parfum Purse Edition (8 ml). Det perfekte parfumesæt designet til at skabe en dyb og intens duftoplevelse, når de bruges i kombination.

queen size limited edition øko kropspleje rudolph care

Massevis af øko body lotion

I år har vi også lavet en Body Lotion Limited Edition til dem, der elsker vores fugtmættende og blødgørende body lotion lige så meget som vi gør. Det er hverdagsluksus og en gave, der glæder langt ind i det nye år.

Alle gaveæsker og indhold er selvfølgelig certificeret med ECOCERT og Svanemærket.

 

økologisk svanemærket parfume signature notes

Gaver til dig

Adventskonkurrence

Synes du også, at du fortjener adventsgaver, så skal du holde øje med Rudolph Care på Instagram eller Facebook hver søndag i advent. Her kan du nemlig blive klogere på årets adventskonkurrence og hvordan du deltager – og det har du lyst til, for der er virkelig gode gaver at komme efter.

 

Rudolph-nissen melder klar

Igen i år flytter Rudolph-nissen ind i webshoppen, og det betyder, at du kan være heldig at få et af de 24 gavekort, som nissen deler ud, med i dit bestilling. Der er gavekort fra 100 kr. – 1.000 kr. som du kan bruge på rudolphcare.dk.

 

Gavekort med indbygget gave

Hver gang du køber et gavekort, lægger vi en Acai Body Soap 250 ml (værdi 145 kr.) med som gave. Om det skal være gavekort-modtageren, eller dig selv, der skal forkæles med cremet, velduftende sæbe – det bestemmer du.

Julen 2017 hos rudolph care

December-deals

Hver fredag i december lader vi den gode julestemning svømme over og sætter et af vores  favorit-produkter til salg med en særlig julerabat. Vi kalder det ”kun i dag-deals” fordi det er kun den ene dag, at du kan købe dine julegaver og favoritprodukter på denne måde. Og du skal ikke være bange for at misse tilbuddet – vi skal nok sige til i både nyhedsbrev (du kan tilmelde dig nyhedsbrevet nederst på websitet, hvis du ikke allerede er på listen), på Instagram og på Facebook.

Det skal være nemt at shoppe julegaver, og derfor er der fri fragt i både november og december. Husk at bestille dine gaver inden den 20. December, klokken 12.00, hvis du vil være sikker på at have noget, at lægge under træet den 24. Læs mere om det med småt i forhold til levering, returnering og gratis gaveposer - lige her

Ps. Vi pakker ikke dine gaver ind, men vi lægger gerne en fin, grøn gavepose med din bestilling. Du skal bare skrive os en kommentar, når du handler.

 

*** GLÆDELIG JUL ***

 

Holiday Helpers

0 ml
845,00 kr.

Udsolgt

 

Gavekort

Når mist er et must

Facial Mist er et af de produkter, der har været med lige fra starten. Dengang det blev lanceret...

Signature Notes

Rudolph Cares første parfume - læs mere her
 

Signature Notes Limited Edition

0 ml
645,00 kr.
Please wait..
 

Signature Notes Huile de Parfum purse edition

8 ml
245,00 kr.
Please wait..

Signature Notes

Rudolph Cares første parfume - læs mere her
Share on: