Julefin – i sidste øjeblik

Har du glemt dig selv midt i alle juleforberedelserne, så har vi samlet lidt glimmer-glade sager, der kan gøre dig julefin på et øjeblik.

 

Hårspænder

Et lille fint hårspænde med funklende similisten er den hurtigste måde, at blive julefin på. Vi elsker de enkle spænder fra Kanel, der fås i forskellige størrelser, farver og former. De er i øvrigt også gode på almindelige hverdage, hvis du lige trænger til at peppe dig selv og din jeans-uniform lidt op.

Læbestift

En fin læbestift kan fuldende ethvert outfit, og der er noget særligt ved at tage hul på en helt ny læbestift. Gå all-in med en varm, rød farve eller forfin dit look med en mere nedtonet bærfarve. Vi er ret vilde med Jane Iredales version, der er en mellemting mellem lipgloss og læbestift, og som prepper læberne med fugt og fylde. Læs mere om den her

Golden Kiss Body Oil

Skift din bodylotion ud med en funklende olie i dagens anledning. Golden Kiss Body Oil tilfører din hud et strejf af gyldent glimmer og fungerer lige godt på arme, dekolletage og kindben. Prøv også at bruge resten, der sidder tilbage på dine hænder efter du har smurt den på, i hårspidserne. Det giver ekstra fin glans.

Glimmerstrømper

Lange glimtende strømper under kjolen eller små sokker med glimmer i stiletterne er både sjovt og fint. Husk, at man aldrig kan få for meget glimmer til jul. Eller nytår, for den sags skyld. Disse fra Other Stories er så fine, men også danske MP har masser. 

Neglelak

Et lag lak kræver lidt tid til at tørre, men er ellers en hurtig måde at forfine dig selv på. Prøv FNUG, hvis du vil have lak uden giftig kemi, og hvis du helt vil undgå at skulle bruge krads neglelaksfjerner, så kan de vandbaserede Åcquarella lakker eller Nailmatic lakkerne, der egentlig er til børn, være en løsning. Det fjernes nemlig bare med varmt vand. Den fine overlak med glimmer er et must!

 

 

Aftersun Shimmer Sorbet

100 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30 - Shimmer Edition

100 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Sun Face Cream SPF 50

50 ml
265,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30

150 ml
185,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

200 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Balm Limited Edition

850 ml
995,00 kr.
Please wait..

Olie skal der til

Ingen olie - ingen Rudolph Care
Share on: