Kærlig pleje til tørre vinterhænder

Rudolph Care HåndcremeVinterens sidste dage er over os, og det klare, kolde frostvejr har endnu ikke sluppet sit tag. De lave temperaturer, og hermed også den lave luftfugtighed, kan let have en udtørrende effekt på din hud – og du oplever måske særligt, at dine hænder reagerer med tør og ru hud i vintermånederne.

LÆS OGSÅ: Vinterglæder

Kom tørre hænder til livs og begynd din håndbehandling med en blid eksfoliering, der hverken ridser eller forstyrrer hudens fugtbalance. Acai Body Scrub er en nænsom skrubbegel, der forvandles til blødt, hvidt cremeskum, når den masseres ind med vand. Begynd din behandling med et lunt håndbad. Når dine hænder er blevet varme, kan du massere dem med Acai Body Scrub. Dup først hænderne let tørre, så du virkelig får glæde af skrubben og påfør en lille smule produkt i dine hænder. Giv dig tid til at massere både håndflader, fingre og neglebånd og afslut med grundig vask. Brug skrubben med jævne mellemrum - når dine hænder trænger til ny energi.
Rudolph Care håndcremeGør det til en vane at smøre dine hænder ind i et lag creme- eller to hver gang, du har vasket dem, og hver aften når du lægger dig til at sove. Brug et halvt minut på at massere cremen godt ind i huden og ekstra godt ind på neglebåndene. Acai Hand Cream genopbygger hudens barriere, får ru og tørre pletter til at forsvinde og giver dine hænder antioxidant beskyttelse mod vind, vejr og forurening. Sheabutter, hvedeprotein, mandelolie og et rigt indhold af acai tilfører fugt, modvirker ældningstegn og plejer i dybden. Aloe vera og rød solhat beroliger og lindrer irritation, små sår og rifter.

LÆS OGSÅ: Vinterferie med den helt rette hudpleje


Hand Cream er en sand helt til tørre hænder - og det bedste er, at den både giver dine hænder intens pleje og fugt, men samtidigt ikke efterlader dem fedtede. Derfor er cremen også god at have med på farten i rejsestørrelse, så du løbende kan holde dine hænder velplejede.

Psst... Undgå meget varmt vand, når du vasker hænder, da det udtørrer huden meget, og smør håndcremen ind lige bagefter. Så absorberes cremen lettest, og hurtigst.

Andreas sommerrutine

Andrea tyvstarter de gyldne og varme sommermåneder og deler her sin sommerrutine til både ansigt og krop
 

Acai Hand Cream

100 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Acai Hand Cream Travelsize

30 ml
75,00 kr.
Please wait..
Share on: