Kan man kalde en shampoo et mirakel?

Det er måske lidt overdrevet, at kalde en shampoo et mirakel, for der er som sådan ikke noget mirakuløst ved den. Men Rudolph Cares to shampooer er de første af sin slags, der på trods af økologisk indhold og strenge certificeringskrav til både emballage og ingredienser, performer som en traditionel luksusshampoo, og det er faktisk lidt af et mirakel. Vejen til det resultat som de mørkeblå emballager gemmer på har været lang, led og lige på grænsen til det umulige. For når kravene lyder på effektivitet, følelsen af luksus, knitrende velskummende skum der tilmed skal være hurtigt at skylle ud, sikkerhed for både krop, hud og miljøet, naturlige ingredienser og certificeringer, så er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed.

Det har taget næsten to år fra ideen om hårprodukterne tog form til de stod færdigtestede, godkendte og klar til dig. Der har været utallige versioner med hjemme på Andreas badeværelse og lige så mange blev kasseret, fordi de ikke skummede rigtig, fordi nogle af dem føltes præcis som at vaske hår i opvaskemiddel, fordi håret blev stift og tørt eller fordi de duftede forkert.

"Jeg har savnet shampoo og conditioner, der ikke blot vælger skadelige stoffer fra, men vælger effektive resultater og følelsen af luksus til. For jeg vil ikke gå på kompromis med hverken sikkerhed, sundhed, kvalitet eller effekt. Jeg vil have det hele. Ikke enten eller, men både og. Derfor har vi fyldt flaskerne med de fineste naturlige råvarer og skabt en hårserie, som efterlader håret rent, fyldigt og glansfuldt – uden at gør det tungt, fladt og fedtet. Rudolph Hair er mit bud på en luksuriøs serie, der giver dig smukt hår – med 100 procent god samvittighed. ​"

Andrea 

 

Hvis ikke du har prøvet Rudolph Hair, så får du her en mini introduktion til de tre produkter:

Blossom Shampoo

Eksklusiv plejende shampoo med udtræk fra økologiske bær og blomster, som styrker håret og gør det smukt og glansfuldt. Blossom Shampoo giver et blødt skum og har milde duftnoter af hindbær og viol. Plejende ingredienser som morgenfrue, hvedeprotein og aloe vera genopbygger håret og stimulerer hovedbunden. Blossom Shampoo er velegnet til alle hårtyper og kan bruges af både mænd og kvinder.

Herbal Mint Shampoo

Luksuriøs og nærende shampoo med udtræk af økologiske grønne urter, som styrker håret og modvirker tør og irriteret hovedbund. Herbal Mint Shampoo giver et blødt skum, der vasker håret rent uden at udtørre eller stjæle glans. Den milde og friske duft af mentol vækker sanserne og giver en friskhed, som holder hele dagen. Herbal Mint Shampoo er velegnet til alle hårtyper og kan bruges af både mænd og kvinder.

Forever Soft Conditioner 

Balsam, der nærer og genopbygger håret med økologisk avocadoolie, honning og morgenfrue. Forever Soft Conditioner har en skøn cremet konsistens og milde duftnoter af hindbær og viol. De naturlige ingredienser gør håret sundt, blødt og nemt at redde ud uden at efterlade håret tungt, fladt og fedtet.

 

Alle tre produkter findes i travel-size, så du kan teste, om du også synes, produkterne kan noget særligt, inden du går all in. Og ja, prisen er højere end gennemsnittet på shampoo, men til gengæld er produkterne drøje, sikre for dig og miljøet, og vejen til en lille bid skummende hverdagsluksus.

 

 

Herbal Mint Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Blossom Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..

Værd at vide

Om Rudolph Hair

Forever Soft Conditioner

Forever Soft Conditioner

Herbal Mint Shampoo

Herbal Mint Shampoo

Om Hair Care

En shampoo med den rigtige lyd

Andreas hårtips

”Knaser spidserne eller virker dit hår lidt mat, så trænger det måske til en ekstra nærende...
Share on: