Klar til bløde kys og kærlighed

Gift

Tørre læber, der svier og sprækker, når det er allerværst, behøver ikke at blive en del af din vinteroplevelse i år, hvis du husker at give dem lidt fedt og fugt. Læber tørrer nemlig ud, når luftfugtigheden daler (ligesom din ansigtshud også gør det) og hvis de ikke er tilstrækkelig beskyttet, reagerer de med svien, sprækker eller med at blive rød og irriteret.

Tricket er enkelt. På med læbebalsamen. Tit.

Lip Balm

En fed læbebalsam sørger for at holde på fugten, så læberne forbliver bløde. Rudolph Care Acai Lip Balm har et rigt indhold af nærende olier fra oliven, jojoba, kokos, mandel. Acai genopbygger hudens naturlige barriere, så den kan holde på hudens naturlige fugt og blødhed. Sheabutter giver langtidsholdbar beskyttelse, og de gavnlige fedtstoffer forsvinder ikke, selvom du spiser eller går i bad. 

Brug balmen ved sengetid, inden du går ud af døren om morgenen og selvfølgelig i løbet af dagen, når dine læber trænger. 

TIP

Når du alligevel er i gang med din ansigtsscrub, så brug også lidt tid på at scrubbe dine læber forsigtigt. De små korn vil eksfoliere døde hudceller væk og efterlade både læber, og kanten omkring dem, helt bløde og fine. Acai Facial Scrub Mask er pakket med nærende olier, der fugtmætter huden - og læberne - men vil du gøre en ekstra indsats for læberne, så giv dem et generøst lag Acai Lip Balm. Det er dybdevirkende pleje med de blødeste, mest indbydende kysselæber som resultat. 

Acai Facial Scrub Mask

 

 

 

Acai Lip Balm

Acai Lip Balm
 

Acai Lip Balm

10 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
Share on: