Kom bag om billederne til Signature Notes

Verdens første økologiske, certificerede og bæredygtig perfume Signature Notes

Billederne til Signature Notes er taget af Signe Vilstrup, der er kendt for meget feminine, drømmende og virkelig smukke universer i sine billeder. Det var faktisk også Signe, der tog de allerførste billeder af mig og modellen, som vi brugte til lanceringen tilbage i 2009, så det passede så fint, at hun også skulle tage fotografere mig til duftlanceringen.

Det har været en lang proces, det er det altid, at nå herhen, hvor vi nu kan stå med flotte billeder, som helt perfekt indfanger parfumens duft og Rudolph Cares stemning, og mig som afsender.

Der ligger en masse forberedelse i sådanne billeder, og vores mål er altid, at der er en ægthed i dem, så de er noget, man kan forholde sig til, at der er en grad af genkendelse i dem, og selvfølgelig at modtageren synes, at det ser lækkert ud. Måske endda så lækkert, at man har lyst til at hænge billederne på sin opslagstavle en tid. Så er vi i mål.

signature notes backstage

Denne gang startede vi med at indkredse de stemninger og farver vi gerne ville ramme. Det er vi nødt til at tale om, så vi har en fælles reference, at vende tilbage til. Nogle gange laver vi moodboards, andre gange taler vi. ”Vi” er Rudolph teamet, fotografen, makeupartisten og stylisten. Det er for eksempel vigtigt at makeupartisten – som denne gang var dygtige Anne Staunsager – ikke lægger en makeup, der ikke passer til resten setuppet. Anne er vildt dygtig til at lave smuk hud og har en masse spændende og hemmelige tricks i ærmet, og så er hun sjov. Vi valgte et naturligt look, og selvom jeg ikke ser så stylet og makeuppet ud og faktisk slet ikke har mascara på, så har jeg ret meget makeup på. Det er nødvendigt for at fange stemningen og looket og lyset.

Selve holdet er halvdelen af opgaven, for kemien mellem os betyder virkelig meget. Især for mig, der ikke er model, og som stadig kan usikker og genert, fordi det hele handler om at lave billeder af mig. Og det sker altså selvom jeg er blevet fotograferet mange gang i løbet af min karriere. Holdet og kemien er vigtig fordi de hjælper mig med at tage mig så godt ud som muligt, give mig instrukser som jeg kan bruge uden at komme til at miste mig selv i processen – de er med til at gøre mig tryg, og det kan ses på billederne.

tre versioner af den økologiske Signature Notes

HVORDAN INDFANGER MAN EN DUFT PÅ BILLEDER?

Det er lidt som når man beskriver en duft. Signature Notes er en fortællingen om en blød og pudret duft, med den grønne grøn mandel, der er mat og støvet, og den varme vanilje. De ting ville vi have ind i billedet. Samtidig har du duften på for din egen skyld, den er personlig og næsten privat. Det skulle også med. Duften udspringer af Rudolph Care og vores hudpleje, så derfor er huden vigtig på billeder. Der skulle være hud på billederne, uden at det blev nøgent. Naturen skulle med uden at blive fodformet og brunt, og derfor sidder jeg på nogle af billederne barfodet udenfor. Det er selvfølgelig opstillet, men det fanger stemningen, synes jeg. Og da Signature Notes er en feminin duft, skal det også vises. Duften er dog også meget mig som ikke kun er feminin – det maskuline, balancen, kom med via tøjet. Et blød veloursæt med maskuline referencer, men alligevel feminint. Perfekt.

Ambitionen var at lave fire billeder, men vi endte med det dobbelte. Jeg er virkelig blevet så glad for duft-billederne. Jeg er glad for alle de billeder vi får lavet til vores produkter og kampagner, men de her billeder, har alligevel noget andet over sig. Det er noget andet at kommunikere en duft end det er at kommunikere både shampoo og hudpleje. Mere abstrakt, måske. Jeg er også stylet på en anden måde end jeg plejer, at være. Jeg har lidt mere makeup på og der er mere filter eller effekt på, end på de billeder vi plejer at lave. Jeg er hverken retoucheret eller airbrushet, for det er vigtigt for mig, at jeg stadig ligner mig selv. Alle mine rynker og ar og særheder er stadig med – der er bare et andet filter på billerne, som gør, at jeg ser lidt mindre au natural ud.

Kærligst, Andrea 

signature notes andrea rudolph økologisk certificeret parfume

 

 

 

Signature Notes Huile de Parfum purse edition

8 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Signature Notes Huile de Parfum

30 ml
745,00 kr.
Please wait..

Værd at vide

Signature Notes Eau de Parfum & Huile de Parfum

Værd at vide

Signature Notes Eau de Parfum & Huile de Parfum
Share on: