Kunsten at få din parfume til at dufte hele dagen

andrea elisabeth rudolph er kvinden bag signature notes økologisk parfume

En parfume er bygget op af forskellige duftmolekyler, der blander sig med din egen duft, når parfumen rammer huden. Molekylerne fordamper lige så stille over tid og gør, at man kan dufte parfumen på dig – kraftigt i starten og svagt senere.

Parfume er, uanset om det er Signature Notes eller en anden, ikke designet til at kunne holde sig duftende hele dagen. Men der er flere ting, du kan gøre for at hjælpe duften, så den dufter dybere og holder længere tid på huden.

 

1. Lag på lag 

Signature Notes er grundlæggende den samme duft, som du finder i resten af Rudolph Cares produkter. Derfor kan du underbygge og opbygge en langtidsholdbar duft, ved at bruge parfumen sammen med andre Rudolph Care produkter. Body Soap, Body Lotion og Body Oil bærer samme duft-komposition, og når du bygger din duft op lag på lag, ja, så holder den meget længere.

 

2. Den gode base

Et andet trick til at få din duft til at holde længere, er at bruge parfume på velfugtet hud. Det betyder, at du skal bruge din parfume lige efter dit bad, og endnu bedre, lige efter du har fordelt Body Lotion eller Body Oil på huden. Olierne i både creme og kropsolie er med til at binde duftmolekylerne bedre til huden, så de holder længere. Skal du ikke i bad eller har du ikke tid til creme, så fordel et tyndt lag Lip Balm, der hvor du gerne vil dufte, og lad parfumen binde sig til fedtstofferne heri. 

 

3. Hold den varm

Når du bruger parfume på de varme pulssteder hjælper du duften med at udvikle sig og sende den ud omkring dig. Det betyder parfume på hals, nakke, håndled, knæhaser, og også gerne i navlen – den er nemlig altid varm. Undgå at gnide din parfume varm mellem håndleddene – du risikerer at overvarme duftmolekylerne så de udvikler sig anderledes end forventet.

 

4. Kom duft i håret

En anden måde, at holde duften hele dagen, er at spraye parfume i håret. Din hovedbund er varm og dit hår fungerer som duftspreder, når du svinger med det i løbet af dagen. På den måde kan du også selv dufte til din yndlingsduft hele dagen.

 

5. Spæd lidt til

Er dagen lang, så kan selv de mest duftoptimerende forberedelser ikke altid klare det. Derfor kan det være nødvendigt at tilføre lidt ekstra duft i løbet af dagen. Brug tricket med parfume ovenpå et tyndt lag lip balm eller gør det nemt for dig selv med den lille parfumerulle, der bare skal glide let over huden for at give dig velduft.

 

byg din duft op med alle tre signature notes fra rudolph care

Signature Notes er designet til blive brugt sammen

De tre Signature Notes varianter – Huile de Parfum, Eau de Parfum og Huile de Parfum Purse Edition – er designet til at give dig den dybeste og mest holdbare duftoplevelse, når de bruges i kombination. 

Start med Huile de Parfum på din nøgne hud. De luksuriøse olier både plejer din hud og lader parfumen komme så tæt på som overhovedet muligt. Fordel olien med hænderne og glem ikke at strejfe albueled, håndled, hals og måske endda navlen og knæhaser. Duften udvikler sig der hvor huden er varmest, og fordeler du parfumen på punkter over hele kroppen vil du dagen lang være indhyllet i velduft.

Lad derefter Eau de Parfum, sprayet fra strakt arm, dale ned over både hud og hår som en støvregn af velduft. Den vandige formulering lader sig lettere fordele, og egner sig også til at blive fordelt i hår og udenpå tøjet (men pas på – ikke alt tøj tåler parfume). Et pift parfume i håret er en elegant måde at efterlade diskrete duftspor – i et kram og i et rum – uden at virke påtrængende.

Frisk op i løbet af dagen med den fikse Purse Edition. Den lille glasflaske med rollerball gør det nemt at rulle lidt parfumeolie på huden (og er også godt, hvis du ikke har tid eller lyst til olie på hænderne om morgenen). Rul bag øret og ned langs halsen, rul hen over håndled, kavalergang og dub let ved hver tinding. Dejligt diskret uden at være helt dæmpet.

Signature Notes

Rudolph Cares første parfume - læs mere her
 

Signature Notes Huile de Parfum purse edition

8 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Signature Notes Huile de Parfum

30 ml
745,00 kr.
Please wait..

Værd at vide

Signature Notes Eau de Parfum & Huile de Parfum
Share on: