Lad Rudolph Care komme på prøve

En hel hylde med økologisk luksus hudpleje fra Rudolph Care

Det kan være en lang rejse, at finde den perfekte hudpleje, og nogle gange skal man prøve sig frem. Derfor har vi lavet et begynder-sæt til dig, der gerne vil prøve produkterne for at se om de og din hud er et godt match. Det finder du nemlig bedst ud af, hvis du bruger produkterne over tid. Hvordan creme føles på hånden i butikken giver nemlig ikke altid det helt rette billede af hvordan din hud føles efter 14 dage med cremen i ansigtet. Det kræver lidt tid. 

 

Starter Kit - A New beginning

I Starter Kit – A new beginning har vi samlet lidt af den gode økologiske ansigtspleje og kropspleje som Rudolph Care kan byde på. Tre klassikere til ansigtet, vores eminente håndcreme og milde, skummende shampoo.  

Kittets produkter er udvalgt, så du får en smagsprøve på Rudolph Cares univers af dufte, konsistenser og effekter. Ideelt hvis du bare lige vil prøve os af uden at investere for meget, ligesom kittet også er en god gave til en, du synes fortjener at stifte bekendtskab med økologisk, certificeret luksuspleje.

starter kit a new beginning fra rudolph care

Det her får du i kittet

Anti-stress Facial Cream 20 ml, fordi du skal kende vores rige, beroligende ansigtscreme, der kan bruges som både dag- og natcreme. Perfekt, når din hud har brug for ekstra fugt og næring.

Acai Facial Scrub Mask 25 ml, fordi du her stifter bekendtskab med vores kærlighed for blødgørende balm og eksfoliering. Masken giver din hud luksuriøs eksfoliering og er samtidig også en dybdevirkende fugtmaske. Resultatet er ren, blød og fugtmættet hud med strålende smuk glød. 

Acai Hand Cream 30 ml, fordi du bliver vild med den hurtigt absorberende og intenst plejende creme, der holder dine hænder bløde og smukke – helt uden at fedte.

Blossom Shampoo 10 ml, fordi vi er så stolte af vores økologiske og luksuriøst skummende shampooer. Denne er både plejende og mildt duftende, den genopbygger håret og stimulerer hovedbunden. Velegnet til alle hårtyper.

Acai Anti-ageing Facial Oil 1 ml, fordi lige præcis denne acai-olie er noget helt særligt. Den er prisvindende og koncentreret hudplejeluksus. Ansigtsolien føles som fløjl mod huden, giver en smuk glød og dufter mildt af regnskov – af træ, jord og regnskov.

 

prøv om rudolph care er noget for dig med Starter Kit A new beginning

”Hudpleje er mere en bare produkternes effekt. Det er i høj grad også en sanselig oplevelse. Dufte, konsistenser, følelser. Lige præcis følelsen af Rudolph Care får du lov til at prøve af med kombinationen af Starter Kittets produkter. Jeg håber, du bliver lige så glad for dem, som jeg er.”

Andrea 

 

Husk, at du har altid muligheden for at prøve Rudolph Care af i mindre doser. Næsten alle produkter til ansigt, krop og hår findes i travelsize. Har du lyst til at prøve Anti-Ageing Serum og Acai Facial Oil af, er du meget velkommen til at prøve de testere, der altid står ude hos forhandlerne. Måske kan du endda få et par prøver med hjem til badeværelset. 

Share on: