Makeup a la Andrea

”Andrea har aldrig meget eller tung makeup på, så min opgave er egentlig bare at fremhæve hendes træk ekstra meget. Det er en taknemmelig opgave – Andrea er megalækker, og hendes hud er jo exceptionel smuk og velplejet.

Oftest bruger vi Acai Facial Oil eller Facial Moisturizer som basen for hendes makeup. Nogen tror, at det er no-go at bruge olie som makeupbase, men hvis du giver den fem til ti minutter til at sætte sig inden, du går i gang, så er det en virkelig god primer, der også giver huden god glød.

Jeg har brugt Youngbloods mineralpudder på Andrea i mange år, der også er et naturligt produkt uden unødvendig kemi. Den gør huden ensartet og holder i mange, mange timer, uden at huden ser makeuppet ud. Derefter understreger jeg kindbenene og lægger lidt frisk blush, for eksempel den cremede Ladyblush fra MAC på kinderne. 

Øjenbryn bliver også altid farvet op, så de ser markerede og formfine ud, og ind i mellem får hun også lidt lys brun øjenskygge på øjenlågene. Og det er faktisk det. Indimellem maler vi læberne knaldrøde med Ruby Woo fra MAC, men det er ikke så tit.”

 

 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer

50 ml
595,00 kr.
Please wait..

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer

Acai Anti-ageing Moisturizer

Olietjek

Med body oil er det nemt, at holde huden fugtet og fin året rundt, men især om sommeren er olien...

Blød hud ad libitum

Nu kan du få fingrene i en ekstra stor krukke Acai Body Balm med hele 850 ml luksuriøs, forkælende...
Share on: