Mix en maske

Andrea rudolph bruger økologisk skøndhedsproduktRens og peeling
 

Bland Acai Facial Scrub Mask og Acai Cleansing Foam for at få en ansigtsmaske, der både renser, eksfolierer og giver fugt. Bland et pump Cleansing Foam med en lille smule Facial Scrub Mask og massér blidt blandingen rundt i ansigtet. Skyl masken af med lunken vand og brug en fugtgivende ansigtscreme efterfølgende. Cleansing Foam gør, at olierne fra Facial Scrub Mask fjernes og efterlader huden ren og blød uden overskydende olie. Det kan være en fordel, hvis du har kombineret eller fedtet hud. Facial Scrub Mask kan selvfølgelig også bruges alene - som en ren peeling og fugtmaske.

Øjenmaske
 

Acai Lip Balm og Acai Eye Cream kan mikses til en lækker øjenmaske. Lip Balmen er ikke kun god til læberne. Den er ideel til at pleje tørre områder bl.a. på grund af indholdet af bivoks, sheabutter og kokosolie. Blander du den med din Eye Cream, får du en øjenmaske, der er perfekt til den sarte- og somme tider tørre hud omkring øjnene. Bland produkterne og dup med lette tryk masken ind i huden omkring øjnene. Du kan med fordel bruge blandingen som en natmaske, så den kan gøre underværker for din hud og bekæmpe mørke rander, mens du sover.

Fugtmaske
 

Bland Body Balm med Anti-ageing Serum og Anti-Ageing Facial Oil for at få en ultra fugtgivende ansigtsmaske, der er en sand skønhedsbooster for din hud i vintervejret. Balmens rige konsistens sammen med den rene, fløjlsbløde acaiolie fra Facial Oil og den lette gelkonsistens fra din serum, giver den lækreste ansigtsmaske, der med fordel kan bruges et par gange om ugen i den kolde tid. Påfør masken og lad den trænge helt ind i huden. Den skal ikke skylles af efterfølgende, så brug den gerne om aftenen, hvor den fede balm og olierne kan trænge dybt ind, og ikke ligger som et fedtet lag på hudens øverste lag. De aktive ingredienser fra bl.a. acai, sheabutter, spirulina, jojoba, og abrikoskerneolie arbejder i synergi med hinanden, når de blandes og virker opstrammende, udglattende og boostende for din tørstige hud.

Andrea der sprøjter Facial Mist i ansigtet

Kropsmaske med mist
 

Hvis du vil have endnu mere ud af din daglige pleje af kroppen, kan du finde Acai Facial Mist og dit yndlings kropsplejeprodukt frem. Begynd med et bad, så kroppen er ren og klar til pleje. Find din Facial Mist frem, som du let sprayer og fordeler rundt på kroppen. Misten trækker porerne sammen og tilføjer masser af næring i form af antioxidanter og fugt, som gør huden mere ensartet. Huden er nu perfekt forberedt til et lag Body Balm, Body Lotion eller Body Oil, som alle tre fugter huden i dybden og giver masser af glød – især hvis du blander en smule af vores økologiske selvbruner A Hint of Summer i. Kombinationen af misten og en god body lotion, balm eller olie er ideel, da misten gør huden mere modtagelig overfor de gode og aktive ingredienser. Derfor virker blandingen som en lækker kropsmaske, der giver dig endnu mere udbytte af dine produkter.

Rudolph Care Acai Body Scrub

Scrub og fugt til fødder og hænder
 

Trænger de tørre hænder og fødder til ekstra pleje, kan du mikse din Body Scrub og Body Balm. Bland de to produkter og smør dine nyvaskede hænder og fødder godt ind i blandingen. De effektive, men blide skrubbekorn af abrikoskerner fra Body Scrub, eksfolierer fødder og hænder samtidig med, at Body Balmen tilfører masser af næring og fugt. Når du har masseret masken godt ind, kan du tage et par bomuldshandsker og bomuldsstømper på og nyde, at du for en gang skyld, ikke rigtig kan og skal foretage dig noget. Lad masken sidde så længe, du har lyst og skyl nænsomt skrubbekornene af, så du bevarer fugten fra olierne i fra balmen.

Share on: