Morgenmad og morgenrutiner

morgenmad a la rudolph

Morgenmad

Egentlig har mine morgener ikke en fast formel. Når Isolde er hjemme skal hun selvfølgelig op og i gang så hun når at komme i skole til tiden. Jeg står op kvart i syv, hopper i morgenkåben, tænder nogle stearinlys, og så vækker jeg Isolde, hvis hun ikke selv er vågnet. Hun er ikke skovens hurtigste dyr om morgenen, men vi når det altid. Mens hun er på badeværelset laver jeg morgenmad til hende og de andre. De to små vågner normalt mellem klokken syv og halv otte, og de er sultne, når de vågner. Og så er der jo også en hund, der skal gås med. 

Der er run på, så to dage om ugen kommer vores faste sitter et par timer og hjælper til. Hun kommer allerede klokken halv otte og hjælper med at få madpakkerne færdige, give Alfred lidt mad, skifte den lille, og gå til hånde. Hun er en kæmpe hjælp og nærmest en del af familien.

Det er vigtigt for mig, at give min familie en god start på dagen. Det er bare rarest for alle, at starte med god energi. Jeg elsker jo at kræse om min familie – især når jeg nu alligevel ikke har oceaner af tid til at kræse om mig selv på hverdagsmorgenerne.

Jeg laver altid bevidst for meget aftensmad, for så at bruge det til morgenmad næste dag. Derfor har vi altid lidt ris og grønt, en ekstra frikadeller eller et stykke kød til overs, som så bliver til en del af morgenmaden. Lige for tiden har ungerne lyst til havregrød. Så det får de, med lækre toppings som kokosolie, kokosflager og frugtpuré. Men grøntsager er faktisk er Isoldes favorit – og det får hun også tit med på madpakken.

Personligt kan jeg også godt lide at spise noget sundt om morgenen, noget med gods i. Men når det er sagt, så elsker jeg virkelig også friske, snaskede sager fra bageren.

Vi sidder ikke samlet om bordet i hverdagen, det er der ikke tid til, men alle er i køkkenet og går til og fra. Så vi er sammen, men sidder ikke ned. Det gør vi så i weekenden – og bruger lang tid på det.

 

økologisk ansigtspleje fra rudolph care

Morgenrutiner

Min tid på badeværelset kommer når Isolde er gået. Der er heller ikke rigtig nogen formel på min morgenrutine på badeværelset. Nogle gange, hvis jeg er oppe i god tid før de andre, når jeg lige at klaske vand i hovedet og bruge en scrub. Den kan sagtens sidde en time, mens jeg ordner morgenmad og madpakker.

De hudplejeprodukter, jeg bruger, afhænger altid af hvordan jeg synes min hud har det. Og af hvordan natten har været og hvordan vejret udenfor er. Jeg er efterhånden ret god til at mærke, hvad min hud har brug for, og det får den så.

Hver morgen sørger jeg for at få vand i ansigtet, og så nogle gange masken som det første. Nogle dage må min hud lige vente. Når jeg så får tid på badeværelset, bruger jeg næsten altid Facial Mist, der virker rensende og opstrammende. Serum bruger jeg også dagligt. Lige for tiden er jeg ret glad for Eye Cream, Anti-Stress cremen og Facial Oil – altid olien når vejret og luften bliver koldere. Men når det er sagt, så ”forstyrres” min hudplejerutine hele tiden af nye produkter som jeg tester. Det er en dejlig forstyrrelse, men det betyder også, at jeg ikke kan sige præcist, hvad jeg bruger hver dag.

Som med alt andet her i livet, så er det min ambition, at mine morgener handler om kvalitet og ikke kvantitet. Jeg vil hellere bruge tid på morgenmad og morgenhygge end på badeværelset. Familien er vigtigst – badet kan jeg altid nå senere.

Inden Claus og Alfred smutter ned i vuggestuen, får vi tre anden runde morgenmad. Det er som regel en eller anden form for æg. Så er vi alle klar til dagen og det den måtte byde på.

 

Kærligst, Andrea 

Lyt til Rudolph

Det er vist ingen hemmelighed, at Team Rudolph elsker alt der har med julen at gøre. Alle de smukke...

Festfin og klar til julefrokost

Du behøver ikke købe dig fattig i nyt tøj til alle julens fester. Hvis du spørger os, så er smuk...
 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Smooth Operator Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Eye Cream

15 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Cleansing Milk Travelsize

25 ml
85,00 kr.
Please wait..
 

Acai Cleansing Milk

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer

50 ml
595,00 kr.
Please wait..

Eksperterne guider: Sådan bruger du din ansigtsmist

Læs om vores to forskellige ansigtsmist her
Share on: