Nøgenhedsproduktet

Det er ingen hemmelighed at Morten aka Master Fatman har både badet og smurt sig i Rudolph Care produkter, siden han til en lancering, spillede brasiliansk musik for vores gæster. Og han indrømmer gerne, at Rudolph Care produkter holder ufatteligt kort tid hjemme hos ham. Hans familie er vældig glade for Rudolph Care hudpleje og han var derfor ekstra glad for, at få en snak med Andrea samt et større indblik i Rudolph Care historien.

I radioprogrammet Croque Monsieur på Radio24syv præsenterer Andrea Morten, for to skønne Rudolph Care produkter, nemlig Acai Facial Oil og Body Balm. Ligesom hun også fortæller historien om hvordan det præcis blev acaibærret, der fik hovedrollen og blev hovedingrediens i Rudolph Cares produkter. 

Andrea smører hver dag, sin gravide mave ind i Rudolph Body Balm, den er super god til hud som er på overarbejde. Body Balm er et særligt og anderledes kropsplejeprodukt, hvor man skal have tid – tid til at gå nøgen rundt.

Lyt med i det underholdende radioprogram hvor Andrea deler sin historie, fortæller mere om nøgenhedsproduktet og ”den gode glidecreme”.  Du finder links til podcastene nedenfor.

Radio podcast med Andrea d. 29/1-17

Radio podcast med Andrea d. 5/2-17

 

Mommy & Me Travelsize

45 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Mommy & Me

145 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Golden Kiss Body Oil

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Keep On Rolling Deo

50 ml
165,00 kr.
Please wait..

Acai Body Oil

Acai Body Oil
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Balm

145 ml
425,00 kr.
Please wait..
Share on: