Nyd din januar med Rudolph Care

skru op for nydelsen i januar med rudolph care

Januars mørke og kedelige kulde skal nydes væk. Med god mad, ting, der gør dig glad og masser af selvomsorg. Her er vores bud på fire produkter, der kan hjælpe dig med at skrue maksimalt op for nydelsen og selvomsorgen, og give dig 2018’s lækreste hud.

 

glødgivende BODY OIL

Hvad

Acai Body Oil er vores prisvindende kropsolie, der kan noget helt særligt. De gyldne dråber bader din hud med intens fugt og gør den smidig og smuk. Acai Body Oil absorberes hurtigt og kan godt beskrives mere som en form for kropsserum end en almindelig olie, fordi den gør din hud så smuk at se på, og fordi den ikke fedter.

Hvorfor

Acai Body Oil er et godt valg, hvis du går efter maksimal nydelse til hverdagene. Olien er nem og hurtig at fordele, men fordi den dufter skønt og føles så lækker at bruge, er den en meget luksuriøs oplevelse. Prøv at smøre din krop ind olien i lange, blide strøg, og koncentrer dig om at mærke ekstra godt efter lige der hvor din hud og olien mødes. Det er mindfulness på Rudolph’sk.

Bonus

Prøv at blande et par dråber olie i din bodylotion, hvis din hud er meget tør. Bare miks det mellem håndfladerne og fordel på kroppen. Din hud bliver så glad og blød.

Nyd januar med masser af blødgørende body balm fra rudolph care

blødgørende BODY BALM

Hvad

Acai Body Balm er 100 procent luksus på krukke. Fem forskellige, økologiske olier og blød, blød sheasmør er kombinationen som især tør hud elsker. Konsistensen er som blødt smør, duften er karakteristisk, men blid, og resultatet er fugtmættet, smidiggjort og glødfyldt hud – overalt, hvor du vælger at bruge den.

Hvorfor

Andrea kalder ind i mellem den smørbløde Body Balm for nøgenhedsproduktet. Det gør hun fordi din hud for det første bliver virkelig pæn af balmen, men også fordi den har brug for lidt tid til at blive absorberet af huden – især hvis du har været rigtig gavmild. Og så må man jo gå nøgen og lækker rundt, mens man venter … Balmen er særligt god til massage fordi den smører huden perfekt uden hverken at være for tør eller for glat, og så er den det helt rigtige valg, hvis du virkelig har brug for at føle, at dit kropsplejeprodukt gør en forskel. Du kan nemlig mærke hvordan din hud bliver tanket op med godhed.

Bonus

Det er ikke kun kroppen, der kan nyde godt af den bløde balm. Vi kender til flere, der sværger til at bruge balmen som natcreme eller natmaske, fordi den gør deres hud gennemblød og glat. Den er også dejlig på læber, gravide maver og trætte fødder.

acai facial oil er hundrede procent ren nydelse

FORFINENDE FACIAL OIL

Hvad

100 procent ren acai-olie fra økologiske, vildvoksende acai-palmer i Amazonas jungle. Kun tilsat holdbarhedsforlængende E-vitamin og et strejf af naturlig parfume. Helt simplet, men overmåde effektivt, og virkelig, virkelig lækker.  

Hvorfor

Hvis du godt kan lide ansigtsolie, så ved du også, at der kan være stor forskel på hvilken olie, du bruger. Nogle olier er lette og hurtig absorberede, mens andre godt kan lægge sig i et fedtet lag ovenpå huden. Vores Facial Oil balancerer perfekt mellem at være fed nok til at gøre en både synlig og mærkbar forskel for din ansigtshud, og så at blive absorberet hurtig og efterlade din hud glødfyldt, men u-fedtet. Nyd den især til en god ansigtsmassage (prøv for eksempel denne), der stimulerer din huds velbefindende, glød og spændstighed.

Bonus

Gør noget ekstra godt for din hud i hele januar og brug et par dråber olie i din dagcreme hver dag. Det vil holde din hud fugtet og beskyttet mod den udtørrende kulde. Vil du gå all-in, så fordel en dråbe eller to på fugtig hud hver aften. Det er luksus.

 

økologisk svanemærket parfume signature notes

VELGØRENDE SIGNATURE NOTES

Hvad

Signature Notes er verdens første parfume med både en miljø- og økologimærkning. Den er 100 procent naturlig, og en destillering af den karakteristiske Rudolph-duft fra produkterne som du kender den. Signature Notes findes både som Eau de Toilette på spray og som Eau de Parfume i en olieform.

Hvorfor

Især olie-versionen af Signature Notes gør det nemt at skrue maksimalt op for nydelsen og forkælelsen i januar. Smør parfumen direkte på din hud og nyd, hvordan duften omkranser dig hele dagen. Parfume kan gøre mere ved dit humør end du tror, og derfor er det vigtigt, at du vælger en duft, du nyder helt ind knoglerne. Den følger dig hele dagen, og hvis du bare er en smule off på duften, sætter den stemnings sig fast og kan skubbe til dit humør.

Bonus

Signature Notes Eau de Parfume findes også i en taskeversion. En lille, slank glasflakon med rollerball applikator, gør det nemt – og temmelig sexet – at rulle lidt duft på de udvalgte steder. Må vi anbefale siderne af halsen, kavalergangen, i tindingen lige ved hårgrænsen eller omkring navlen? Altså alle de steder, du gerne vil kysses…

Alenetid

Kunsten at få din parfume til at dufte hele dagen

En parfume er bygget op af forskellige duftmolekyler, der blander sig med din egen duft, når...
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Balm

145 ml
425,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Signature Notes Huile de Parfum

30 ml
745,00 kr.
Please wait..
Share on: