Nyt beauty univers, du skal kende

Hvorfor har du skabt Wash Your Face - altså hvorfor lige et univers til så unge piger? 

Jeg syntes, det manglede. Der er så mange gode blogs og modesites, men ingen, der henvender sig til den målgruppe. Da Malene Malling valgte at lukke Cover som månedsmagasin, vidste jeg, at jeg skulle starte noget selv (Liv var skønhedsredaktør på Cover, red.). Efter en telefonsamtale med en god veninde, fik jeg ligesom udelukket alt det, jeg ikke havde lyst til. Vi endte med at snakke om, at der ikke var et reelt skønhedsunivers til helt unge. Så blomstrede ideen hurtigt derfra. Jeg har været skønhedsredaktør i mere end 10 år - først på Costume og siden Cover. Der var det vigtigt, at inkludere alle aldersgrupper og alle typer læsere. På Washyourface.com er det sjovt at skrive til en smallere målgruppe. Sitet er over all ungt, skrevet til millennials (altså kvinder under 28-30 år). Alle dyre anti-age produkter er taget væk. I kategorien Young Guns, har jeg teenage-universet fra 14 år – 19 år.

Hvad har overrasket dig mest omkring de helt unge pigers hudpleje?

De går mere op i økologi end jeg havde forventet. Hvilket helt klart også er en storbytendens. Det er ikke et must, at alt skal være økologisk, men det er virkelig noget de tænker over og taler om. Så har samlermanien også overrasket mig, særligt med de helt unge. De samler på parfumer i anderledes flakoner, lipgloss med sjov emballage og neglelak. Det sjove er, at flere af pigerne ikke bruger dem aktivt endnu. Læbepomader, deodorant, renseprodukter og dagcreme bruger de fleste, og det er naturlige produkter, de går efter.

 

Hvad er din egen holdning - hvad har teenage-hud egentlig brug for?

Jeg har altid været ked af de skræmmekampagner som flere af de store hudplejemærker bruger omkring ung hud. Der bliver spillet så meget på frygten for at ende med dårlig hud. Det er jo vigtigt at få startet sunde renserutiner i takt med at huden begynder at producere mere fedt, men jeg tror, at flere unge begynder at bruge skrappe produkter, så snart deres hud forandrer sig bare lidt. Og så bliver det skruen uden ende, fordi det er svært at finde ud af om huden reagerer hormonelt eller på at den bliver fejlbehandlet. Men samtidigt er der jo den lille gruppe af unge som virkelig får store problemer med deres hud, og de har brug for lige præcis de renseprodukter med salicylsyre og titler som STOP THE BREAKOUTS!, for ofte er det kun en radikal indsats der kan ændre deres hud. Personligt tror jeg på en kombination af rutinemæssig rens, fugt og et koststilskud i form af  B-vitaminer og magnesium kan have stor effekt på hormonel akne.

 

Hvordan finder du pigerne til sitet? 

Jeg finder mange i mit netværk. Jeg har arbejdet som make-up artist, er uddannet frisør og har igennem mit arbejde som skønhedsredaktør lært mange forskellige mennesker at kende. Nogle piger er oplagte, fordi jeg kender deres forældre, men der er også mange, der er begyndt og sende mig hints om piger, de syntes jeg skal tale med. I den helt unge kategori leder jeg efter piger, der har en historie, udover hvilke produkter de bruger. Måske rider de seks dage om ugen, går på balletskole, er goth, vil være kunstner eller blander deres egne skønhedsprodukter.

 

Hvad håber du på at lære pigerne?

Jeg vil gerne lære de unge, at de skal passe på deres hud. Det er vigtigt, til trods for at det handler om overfladen. For en sund hud føles som frihed, når man er ung. Samtidigt skal der være plads til at lege og drømme om hvad ens udseende betyder for en selv, og hvordan det påvirker andre. Men helt konkret, at skønhed handler om alt det, de allerede har. Ikke det, de ikke har.

Liv Winther, der er kvinden bag Wash Your Face, ved hvad hun taler om. Hun er uddannet frisør, har arbejdet som makeupartist og været skønhedsredaktør på både Costume og Cover i mere end 10 år. 

 

Her er de bedste Rudolph Care begynder-produkter

Hvor bestselleren Acai Facial Oil måske er en lidt for tung sag at starte ud med til ung hud, er vores Cleansing Foam og Cleansing Milk og opfriskende Facial Mist perfekte begynderprodukter. De er milde, nemme at bruge og plejende uden at være for tunge.  

Vores Essentials To Go - Cleansing Edition med rens, mist og scrub er som skabt til den unge, der kaster sig ud i hudpleje for første gang.

 

 

 

Essentials to go Cleansing Edition

0 ml
295,00 kr.

Udsolgt

 

Acai Hand Cream Travelsize

30 ml
75,00 kr.
Please wait..

Historien om certificeringerne

Rudolph Care vil gøre en positiv forskel – for din hud og for vores fælles verden. Derfor...
 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Mist

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream

50 ml
495,00 kr.
Please wait..
Share on: