Nytårslækker a la Hanni

Rudolph Stories har spurgt model og nytårsentusiast, Hanni Gohr, om at komme med sine bedste tips til årets sidste aften. 

 

Om nytårsaften

Hvad er dit forhold til nytårsaften?

Jeg eeeelsker nytårsaften, og synes, at det er så magisk, når himlen bliver oplyst af fyrværkeri. Og så er jeg fan af anledninger, hvor jeg kan 'dresse up’ –  ja, hvor alle andre også ‘dresser up’. En perfekt nytårsaften for mig er en hjemme-fest med masser af lækkert mad, oceaner af champagne, og så at kysse alle mine venner og veninder, når klokken slår tolv.

Party-prepping

Hvor lang tid i forvejen går du i gang med at gøre dig klar til fest? 

På grund af mit job skal jeg løbende holde mit ansigt og min krop plejet, men op til en fancy fest, er jeg blevet glad for at bruge Rudolph Care's Hint of Summer. Det er et vildt nemt produkt at bruge. Jeg begynder en uges tid før, og bygger det bare ind i min almindelige hudplejerutine med nogle dråber. Jeg bruger det dog ikke på hele kroppen om vinteren, men kun på arme og ben, eller hvad der ellers stikker ud af kjolen. På den måde får jeg heller ikke mærkelige tanlines. Jeg toner ligesom dråberne med min kropolie, og så får jeg en frisk gylden glød ud at se orange eller for solbrun ud i december måned.

 

En Festklar rutine

Har du særlige rutiner eller produkter, du altid bruger før en stor fest? 

Jeg prøver at få sovet nok. Tid til en lur ville være det ultimative, men ellers drikker jeg masser af grøn te i løbet af dagen. Jeg laver en mild ansigtsmassage og scrub med min Luna Play fra Foreo, kombineret med lidt renseskum. Bagefter bruger jeg en 10 minutters peeling med frugtsyre fra The Ordinary, som får huden til blusse op i 20 minutter, men bagefter giver den sundeste glød til om aftenen. Bagefter er det min almindelige hudplejerutine, som lige for tiden af består Acai Anti-stress Facial Cream blandet med et par dråber af Raaw by Trice Blue Beauty Drops.

Tape-tricket

Kan du dele et par tricks har du samlet op fra alle de makeupartister, du har arbejdet med gennem tiden?

Glitter makeup på øjenlågene har jeg fået lavet på jobs en del gange, og det er ret let at lave selv. Og faktisk også billigt. Jeg bruger en glidecreme fra apoteket (uden parfume og parabener) og glitter fra Panduro Hobby. Man kan lege med det, og gøre det så ekstravagant, som man har lyst til. I øjenkrogene, som en eyeliner af glitter eller glitter på hele øjenlåget. Et vigtigt tip er, at når du retter på glitteren, så skal du bruge tape, fordi ’metallet’ fra glitteren nemlig kan ridse huden. Tapen tager også alt det der drysser ned på kindbenene. På samme måde fjerner jeg også alt glitteren efter festen. Almindelig tape er fint, men hudtape er klart det bedste.

 

Makeup musthaves

Hvilke makeupprodukter kan altid sikre dig et lækkert fest-look? 

En sort mascara gør nok den store forskel for mig. Mine vipper er lange og lyse, så de ‘popper’ ekstremt meget med en sort mascara, og de sidste mange år har jeg været glad for at lave cat eyes med en flydende eyeliner. Jeg kan godt lide at min hud ser så naturlig ud som muligt, så jeg bruger en mineral foundation, som smelter ind i huden. Bagefter dækker jeg hvad der skal dækkes med en concealer. Jeg dækker dog aldrig under mine øjne, da jeg kan godt lide de rande jeg har. På med lidt læbepomade, og altid farve på neglene.

Makeup to go

Hvad tager du med i tasken til touch-ups ?

Min Miild concealer-duo og Tromborgs Mineral Foundation, og altid en fugtighedscreme eller olie i travel size til at tilføje shine på kindbenene og fugt til at minimere smilerynkerne omkring øjnene i løbet af aftenen. 

 

Dagen derpå

Har du også et godt Dagen derpå tip?

Et af de nytårsforsæt jeg rent faktisk har holdt, er aldrig at drikke sodavand igen. Det er nu tre år siden, men jeg er stadig afhængig af brus, så flere liter danskvand dagen derpå er alfa omega for mig. Sammen med pomfritter, eller andet olieret og saltet. Der er normalt ikke meget overskud efter en festlig aften med alkohol, så min trætte hud og jeg går i seng med Acai Anti-stress Facial Cream blandet med Aesop Blue Chamomile Facial Hydrating Masque. Så håber jeg på (fugt)magi i løbet af natten.

Golden Kiss Body Oil

Golden Kiss Body Oil
 

Golden Kiss Body Oil

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..

Partygirl a la Rudolph

Vis huden frem fra dens allerbedste side til sensommerens fester – gylden, blød og med masser...

Jeg kan ikke leve uden…

”Jeg kan ikke leve uden at smøre min krop ind i noget, der fugter. Da jeg var yngre døjede...

Økologisk hudpleje

Share on: