Økologisk hudpleje, man kan være stolt af

costumes skønhedsfavoritter 2017 logo a hint of summer er nomineret

A Hint of Summer er netop blevet nomineret til COSTUMES Skønhedsfavoritter 2017 i "Bedste Instant Body-Fix", og vi kunne ikke være mere stolte. 

A Hint of Summer er en økologisk selvbruner, der giver dig gylden glød, og gør det nemt at opbygge og vedligeholde en solbrun farve i både ansigt og på kroppen – helt uden at udsætte huden for solens skadelige stråler. Fremfor at lave en traditionel selvbruner, har vi komprimeret de farvegivende ingredienser, så du kan blande dem direkte i de hudplejeprodukter, du bedst kan lide at bruge. 

Hvis du ikke allerede har prøvet den velduftende selvbruner, så sæt igang - og læs alt om hvad det er for noget, hvordan du bruger den og får mest naturlig farve ud af hver dråber i vores Q&A lige her

økologisk selvbruner a hint of summer fra rudolph care

Prisvindende hudpleje-favoritter 

Alle hud- og hårplejeprodukter fra Rudolph Care er udviklet til at blive favoritter, og de skal leve op til Andreas høje krav, og virkelig levere varen, før de får lov til at komme ud på hylderne i butikkerne. Alle produkter er vindere i vores optik, men når et Rudolph Care-produkt nomineres blandt andre gode produkter, og især når produktet løber af med prisen, så bliver vi ekstra stolte. 

økologisk luksus hudpleje facial oil og body oil fra rudolph care

Det første Rudolph Care produkt, der vandt en pris var Acai Anti-Ageing Facial Oil. Det var ved Danish Beauty Award i 2010, bare et år efter produktet var blevet lanceret. Faktisk har Facial Oil også vundet en Cosmopolitan Beauty Award i Norge (2011) og er ”Årets Økoklassiker” fra det norske Stellamagasinet i både 2013 og 2014. Vi forstår det godt. Den mørke acai-olie er i en hudplejende liga helt for sig selv. 

I 2011 var det så Acai Body Oil, der vandt en Danish Beauty Award som "Årets Kropsplejeprodukt - Luksus". Og i 2015 vandt hele Rudolph Sun serien en Danish Beauty Award for bedste serie. Tak for det. 

alle rudolph sun prisvindende solpleje 

 

Psstt ...

Hvis du også er vild med A Hint of Summer, så kan du hjælpe vores økologiske selvbruner på vej ved at afgive din stemme på Skønhedsfavoritter.dk, hvor du blandt andet også har mulighed for at vinde produktet. Du kan stemme frem til 12. oktober, hvorefter vinderne findes. Vi krydser fingre!

 

Sun Body Lotion SPF 15

150 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30

150 ml
185,00 kr.
Please wait..
 

Aftersun Repair Spray

150 ml
185,00 kr.
Please wait..
 

Aftersun Shimmer Sorbet

100 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Sun Face Cream SPF 30

50 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Oil SPF 15

150 ml
285,00 kr.
Please wait..
Share on: