Oldie, but goodie - Pakketips til rejser med små børn

Dynebetræk

Jeg har altid ekstra dynebetræk med og bruger dem også uden dyne til at svøbe i og til ophæng for skygge. Mine favoritter er fra Aiayu, Camcam, og Kongesløjd, der alle er økologiske. 

 

Vådservietter

Kan man gå nogen steder uden? De er altid praktiske, men jeg bruger dem kun når jeg ikke har adgang til vand. Det er et must, at de er svanemærket, øko-certificeret og astma allergi mærket. Certificeringerne er uendelig vigtige for mig, for det giver tryghed og vished, hvis man som jeg ikke vil udsætte min baby eller andre for unødigt kemi. Favoritten fra Derma. Derudover har jeg store vat-servietter med til hoved og hale-vaskeriet. Fra Levevis, som selvfølgelig er Svanemærket.

 

Alarm

En babyalarm, der rækker langt, så man kan give baby ro og selv nyde freden – måske med en lille drink på en smuk terrasse. Er ellers ikke stor tilhænger af babyalarm, for jeg tror på at de små nok skal give lyd, når de har brug for opmærksomhed, men overgiver mig på ferien, da det gør det lidt lettere med ro og voksentid.

 

Solhatte med skygge

Er vild med de små fra danske Marmar. De findes i supersøde farver både til piger og drenge og kan lukkes under hagen med en lille knap. Den er let og ikke for varm og vigtigst af alt; Alfred piller den ikke af.

 

Solcreme, selvfølgelig!

Pas godt på dine børn i solen og smør dem hellere ind en gang for meget end for lidt. Holder så vidt muligt baby i skyggen, og det er let så længe de hverken kravler eller går, men alligevel bruger jeg solcreme på Alfred for en sikkerheds skyld.

 

Body Balm

Body Balm er et vidunder middel til baby. Perfekt som aftensun, og mod tør eller irriteret hud. Også god til den røde numse og mors bryster. Og mors solbrune krop efter en skøn dag i solen.

Edit: Inden længe kommer Mommy & Me balmen, der vil være endnu mere perfekt til babyen på ferie. Mere info om balmen kommer snarest.  

 

Puttebamsen

En bamse eller putteklud som er praktisk og tryg over øjnene og omkring hovedet er et must. Da jeg fik Isolde for over ti år siden, fandt jeg ud af lykken ved en puttebamse. Et lille blødt bamsehoved med blød klud som krop. Isolde elsker stadig sin og har altid puffer med på rejser, og bruger den som de der briller i stof, vi andre sover med i flyet. Derfor købte jeg også straks to (en i reserve er altid godt) til Alfred da han kom til. De kan købes i alle baby-butikker og nogle legetøjsbutikker, hvilket er skønt, for de kan jo ryge overbords fra kanten af barnevognen.

 

Miniapoteket

Mælkesyre til maven – Det giver en fantastisk stabilitet og en god flora. Fåes i kapsel form, som er gode at have med, så man kan blande pulveret fra kapslen i lidt mælk ved urolig mave. Termometer –  det er altid godt at have med just in case, og fylder jo ingenting. Sværger til numse-termometer og bruger lidt Body balm på spidsen inden brug for at hjælpe lidt på vej. Panodil – i stikpilleform, skulle uheldet være ude.

 

Myggenet

Og myggespray! Bruger det først når vi er blevet stukket første gang, da jeg i bund og grund ikke bryder mig om de giftige sprays. Derfor har jeg prøvet den fra Intelligent Nutricien, der er baseret på natur, men dog fyldt med æteriske olier, som jeg helst undgår. Dog foretrækker jeg dem fremfor de syntetiske af slagsen.

 

Drikkedunk

Spar på plastik og undgå skadelig kemi fra engangsflasker, men hav altid vand ved hånden til din baby. Særligt i varmen. De små dehydrerer utrolig hurtigt, og det er min erfaring, at det kan knibe med amme-koncentrationen når man er et nyt sted. Jeg er vild med glasflaskerne fra BKR - og elsker at de fås i 'Rudolph'-farver. 

 

Bleer

Jeg sværger til de svanemærkede af slagsen og det fås ikke i de varme lande. Derfor slæber jeg dem med hjemmefra. Det fylder, men så kan du jo udnytte pladsen i kufferten til ting til dig selv på hjemvejen.

 

Diverse

Vaskemiddel – jeg synes, det er praktisk at kunne vaske lidt undervejs. Desværre er det de færreste lande, der laver parfumeri vaskepulver, så jeg tager gerne lidt med hjemmefra, så jeg altid kan skylle lidt op i en håndvask. Altid svanemærket og allergimærket uden parfume. Og hvis du glemmer, så kan Acai Body Soap bruges i en snæver vending.

Rejseforsikring + blå sygesikringskort – det skal bare fikses og forhåbentligt får du ikke brug for det.

Vaccinations kort – jeg er for vaccination af børn efter mange lange overvejelser, og nu er jeg ikke i tvivl. Vi har ikke samme vaccinationssystemer verden overe, så hvis du tager kortet med er det let at vise hvilke vaccinationer, barnet har fået, så slipper baby for unødige ekstra stik.

Klemmer – til vasketøjet eller når, der skal bygges skyggekroge af dynebetræk og lagner til den lille.

 

Og så kan der vist ikke være mere i den kuffert. Bon voyage!

Kærligst, Andrea (og Alfred)

 

Synes du, at vi glemt noget vigtigt? Lad os høre om du har gode tips til babyens rejsekuffert. Sharing is caring!

Solstrejf i børnehøjde

Rudolph Sun Kids

Sol

Se alle solprodukter
 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

100 ml
245,00 kr.
Please wait..

En gylden guide til sommerglød

A Hint of Summer

Livsforandrende begivenheder i 2017

3 ting, jeg glæder mig til i 2017 1. Jeg glæder mig meget til at møde min baby, og se hvad det er...

Åh, den er hård – forkæl dig selv!

Januar skal ikke handle om slankekur og straf-træning, hvis du spørger Andrea. Hun fylder den mørke...
Share on: