Om Hair Care

En shampoo med den rigtige lyd
 


Sundt, smukt og glansfuldt hår er en hverdagsluksus, jeg sætter stor pris på. Jeg elsker lyden af god shampoo. Den knitrende, boblende lyd, som rammer sanserne sekundet før den skønne duft. Den rene følelse af blødt, hvidt skum, der masseres ind i håret. Jeg elsker følelsen af velvære, der følger med en god hårvask, hvor shampooen er nem at fordele, hurtig at skylle ud og giver håret en eksklusiv lækkerhed fra første dag.

Men jeg vil have mere end det. Jeg vil vide med sikkerhed, at min hverdagsluksus ikke skader min hud, min krop eller miljøet. Derfor har vi skabt Rudolph Hair – en serie af hårprodukter fyldt med økologisk og naturlig pleje og lækkerhed.

Jeg har savnet shampoo og conditioner, der ikke blot vælger skadelige stoffer fra, men vælger effektive resultater og følelsen af luksus til. For jeg vil ikke gå på kompromis med hverken sikkerhed, sundhed, kvalitet eller effekt. Jeg vil have det hele. Ikke enten eller, men både og.

Derfor har vi fyldt flaskerne med de fineste naturlige råvarer og skabt en hårserie, som efterlader håret rent, fyldigt og glansfuldt – uden at gør det tungt, fladt og fedtet.

 

3xbadbilleder_hair

 

Med Rudolph Hair får dit hår blandt andet glæde af:

 

Salvie, der styrker og beskytter håret med naturlige antioxidanter.

Rosmarin, som lindrer tør og irriteret hovedbund.

Vild hybenrose, der med sit indhold af C-vitamin nærer håret og gør det blødt og glansfuldt.

Morgenfrue, med beskyttende antioxidanter, som nærer og plejer hår og hovedbund.

 

Her kan du se alle Rudolph Hair ingredienser fra A-Z

Hele serien bærer Svanemærket, og Herbal Mint Shampoo og Blossom Shampoo er desuden økologisk certificeret af COSMOS. Certificeringerne er din garanti for produkter af høj kvalitet, som er fuldstændig fri for parabener og hormonforstyrrende stoffer og tager vidtrækkende hensyn til både mennesker og miljø.

Rudolph Hair er mit bud på en luksuriøs serie, der giver dig smukt hår – med 100 % god samvittighed. 

 

ANDREA ELISABETH RUDOLPH

 

 

Forever Soft Conditioner

240 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Blossom Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..

Værd at vide

Om Rudolph Hair

Rudolph Hair ingredienser fra A-Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z