Påskeplaner

Andrea Rudolph påskehygge”Jeg glæder mig allermest til at være sammen med min familie! Til hygge omkring morgenmad, hvor ingen skal skynde sig ud af døren. Jeg glæder mig til at være sammen med vores familier, og til at nyde en masse god mad. Og så glæder jeg mig på børnenes vegne til, at påskeharen kommer forbi og gemmer æg i vores have - så går den store skattejagt ind! Hvis man ikke har prøvet det, så kan jeg varmt anbefale det som en lille beskæftigelse i påsken. Ungerne elsker det!

Jeg håber på lidt sol, og på at man med en jakke eller trøje kan nyde en kop kaffe på terrassen - åhh hvor jeg håber. Og så håber jeg også, at nattefrosten forsvinder, så man kan plante en masse krukker med dejlige blomster.”

- Helene
Tisvilde Rudolph Care”Påsken er fyldt op med sjove og hyggelige aftaler både for mig selv og for hele familien. Tippet til påskedagene må være at tage til Tisvilde; der er ’Påske i Lejet’ som bl.a. inkluderer det skønneste loppemarked på Pension Kildegaard skærtorsdag. Som familietradition maler vi ALTID påskeæg. Vi gemmer dem fra år til år og har efterhånden en hel kollektion af smukke og underfundige æg - malet af alle mulige fra nær og fjern, som har været forbi os tidligere år i påsken.
Og ja, så er det efterhånden blevet en tradition at løbe ’Helvede i Nord’ 2. påskedag i Tisvilde Hegn, så den napper jeg selvfølgelig også i år!”

- Jane
Alfred og Andreas fødder mødes i et kram”Jeg ELSKER påske!! Samler påskepynt og dyrker de få, men gode, traditioner vi har i familien. Vi er taget i sommerhus, pyt med vejret, vi spiser lækre påskemadder indendøre og hygger med at puste æg, pynte dem enten med tuscher eller maling. I år har jeg besluttet mig for at marmorere mine. Vi tager grene ind og hænger æg- og hjemmelavet påskepynt på - og sår karse i små hjemmelavede og pyntede mælkekartoner. Når helligdagene kommer går vi tur og skal på påskejagt for at se, om påskeharen måske har lagt et æg til os… Det kan være chokolade eller et papæg med et stykke legetøj i.

Vi holder påskefrokost for venner- og familie, og i år fejrer vi også lille Arthurs 1 års fødselsdag med påskekager - og en stor gul Trump Pinjata, vi fylder med påske guf.”

- Andrea

” I vores familie farver vi påskeæg, som består af ting fra naturen som f.eks. blade og blomster, der bindes med tynd tråd om ægget, og som herefter koges med frugtfarve. Æggene får de fineste, skønne farver og mønstre - og er ideelle som smukt påskepynt. Lip Balm kit er også blevet et hit til familiens mindste, når hele familien mødes og påskehygger”

- Louise
Rudolph Stories påskeæg”Jeg gleder meg til å være på vår hytte, ingen tv eller internett... bare masse yatzy, kortspill og brettspill. Det er luksus å være tett på sin egen familie - og senke skuldrene. Jeg skal gå lange skiturer med verdens beste solkrem (smil) - og sjokolade i sekken.. Så gleder jeg meg til å lese bøker, både høyt for barna og ikke minst for meg selv! Påsken er min favoritthøytid.”

- Camilla

”Jeg glæder mig til at spise vores årlige påskefrokost på Sejerø med familien som altid afsluttes med snaps og en tur i havet. Og til at male æg med ungerne for derefter at trille dem ned af bakken ved fyrtårnet og konkurrere om, hvilke æg der kommer længst.”

- Josephine
Påskeplaner på Rudolph Stories
”Vi skal vidt omkring og besøge familie i Jylland og på Møn – og jeg eg glæder mig til hygge med familien. Vi er som regel i vores sommerhus i påsken, hvor påskeharen gemmer æg i haven til børnene. Min søn har allerede bekymret spurgt, hvad vi nu skal gøre, når vi ikke kommer i sommerhuset i denne påske. Jeg måtte svare at påskeharen måske også kender farmor og farfars hus.”

- Dorthe

”Jeg glæder mig allermest til at påskehygge med mine drenge. Vi rydder bordet og dækker det med pap, papir og tuscher; der skal klippes gækkebreve og laves påskepynt til vinduerne. Selvfølgelig med en stor skål påskeslik på bordet, smiVi er ikke en familie, der går MEGET op i kristne traditioner, men alligevel synes jeg, der er noget fint (og lidt vigtigt) i at fortælle drengene, hvorfor vi holder påske og lade dem dvæle lidt ved det. Drengene er stadig så små (1år + 4år) at de højst sandsynligt bliver (meget) hurtig trætte af at høre historien om Jesu opstandelse, men det er da værd at prøve!”

- Stella
Påskeplaner i Rudolph Care

”Jeg ser frem til nogle rolige dage i mine bedsteforældres sommerhus på Møn sammen med min kæreste og vores lille hundehvalp Pablo.”

- Cecilie

”Påsken skal nydes i bedste selskab sammen med min kæreste og min skønne, store familie. Traditionen tro samles familien til påskefrokost i vores fælles sommerhus – og efter middagen går den store jagt på påskeæg i gang; hele familien, børn som gamle, leder efter indpakkede chokoladeæg i skoven – og det går ikke stille for sig. Det er så sjovt og festligt. Jeg glæder mig også til lidt ekstra fridage, hvor jeg drømmer om at slentre og nyde foråret i København. Og så krydser jeg fingre for lidt fint påskevejr.”

- Julie
”Påskedagene er for mig ikke længere æggejagt i haven, påskepynt og ægge-pusteri. Påsken blev sparket impulsivt i gang allerede i søndags med en skøn "hvad har vi lige i køleskabet” frokost med vennerne tæt på os.

Ud over dette skønne initiativ, så kan jeg med store børn beskrive min påske med få ord. Total HYGGERI, læsetid, familietid, dasetid men også aktiv tid og fangst af både C og D vitaminer. Vi lader simpelthen op til forårssæsonen i vores sommerhus i Spanien. Vi glæder os til, det danske forår snart banker på og sørger selvfølgelig for at medbringe "that sunny feeling", når turen igen går hjemad mod Danmark.

Alt imens vi nyder påskeferien i Spanien, så bliver Rudolph Care solprodukter selvfølgelig også nydt. Jeg elsker Sun Body Oil. Den giver ud over optimal beskyttelse også den fineste glød og er med sprayfunktionen let at fordele på kroppen. Min ALLERSTØRSTE favorit er dog vores After Sun Repair Spray. Den bruger jeg dagligt, ikke kun på ferien. Den er opfriskende, og giver mig så meget fugt og en flot hud, hvorfor jeg vælger at bruge den til hverdag og fest. 

- Anette

 

Moisture Delight

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Smooth Operator Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..

Et forårsfrisk fugtboost

Kiss Dry Goodbye Foråret bringer to opfriskende og super fugtgivende nyheder med sig: Mist Delight...
Share on: