Pakker med et tema

"Vi har en lille tradition i vores familie i forhold til gaveindpakningen. Vi kører tema. Ja, det er måske mest min mor, min søster og jeg, der går op i det, men hvert år ligger gaverne og pynter i hvert sin tema-indpakning, og det ser helt skønt ud.

Sidste år havde min mor fundet noget papir, der lignede korsstingsbroderi og brugt lækkert garn som gavebånd. Min søster kørte et helt knaldrødt tema, der virkelig lyste op.

Jeg havde valgt et tema, jeg kaldte for: bæredygtighed og babser. I stedet for papir, pakkede jeg alting ind i et af de mange stofnet, jeg har liggende. Tit får man jo et stofnet eller stofpose med når man køber tøj og sengetøj og den slags, og jeg har flere end jeg nogensinde selv kan bruge. Så det blev til mit indpaknings-’papir’, og det har aldrig været nemmere at pakke gaver ind. Ingen tape – bare fine bånd, som jeg så havde brugt lidt penge på. Til og fra kortene var Mie Frey Damgaards fine bryst-dekorationer, som jeg bare ikke kunne stå for – især fordi jeg jo ammede Alfred sidste år.

Jeg har ikke helt mit års tema på plads endnu … men måske bliver det noget med …. guld."

Andrea

Share on: