Planlæg noget sjovt

Altså … det kan jo også være både tiltrængt og superhyggeligt, at flade ud foran flimmeren en hel uge, men hvis du hellere vil bruge tiden på noget andet, så har vi et par ideer. Det kræver ikke andet end nogle få forberedelser, som du kan klare allerede nu. Så kan du bare læne dig tilbage og vente på ferien. Og hvis du ikke er så heldig, at have ferie lige om lidt, så kan ideerne også bruges i en helt almindelig weekend.

Andrea og Isolde laver lipbalm fra rudolph care

Lav jeres egen læbepomade

Der er noget særligt ved at lave sin egen læbepomade – både for store og små. Det tager ikke lang tid, men det er hyggeligt, kreativt og resultatet – den lille fine læbepomade som I selv pynter – holder længe. Lav dem til jer selv eller som små gaver, I kan give til veninderne.

Du kan købe Lip Balm Kit lige her. Der er nok til fire læbepomader i æsken og alt er selvfølgelig både økologisk og sikkert.

Hør Andreas Isolde fortælle om det her:

 

 

Lav kunst med goodies fra naturen

Står efterårsferien på ambitioner om ekspeditioner ud i naturen, så forlæng oplevelserne ved at lave noget kreativt med ting, I finder på jeres udflugten. Lad ungerne finde fine blade, kastanjer (hvis der er flere tilbage), agern, pinde, kviste og sten, og brug det når I kommer hjem. Det kan for eksempel være collager af flotte blade, små uroer af pinde, blade og fjer eller små malerier på nogle sten. Hvis du allerede nu fylder krea-kassen med lidt maling, snor i fine farver, lim og glimmer (aldrig gå ned på glimmer!), så kan I komme langt. Panduros webshop er velforsynet og ellers kan du købe dig fattig i fede krea-ting hos både Flying Tiger og Søstrene Grene.

Mangler du ideer, så bliv inspireret på Pinterest – søg på ”making art with nature” – der er MASSER!

 

få blød hud med rudolph care

Spa-hygge til hele familien

Bliver vejret ikke til mange ture ud i naturen, så forvandl badeværelset eller stuen til jeres eget lille hjemmespa. Lav fodbad med lidt Body Oil og lidt badesalt, hvis du har det. Et godt tip er Epsom salt, som du kan købe i helsekosten. Det er super – især til urolige børneben med vokseværk og voksne med stress i kroppen. Saltets høje indhold af magnesium virker beroligende på muskler og nervesystem. Giv bagefter hinanden lidt massage med olie eller balm, og slut så af med fin neglelak til dem, der har lyst til det.

Det kan også være improviserede ansigtsmassager med lidt olie eller balm, men det behøver ikke være det helt store setup – berøringerne og nærværet gør underværker i sig selv.

to blødegørende økologiske olier fra rudolph care

Om en uge kommer der endnu flere ideer til efterårsaktiviteter på Rudolph Stories – nemlig tips til ting, du kan lave som ikke koster noget. Det skal der nemlig også være plads til. Stay tuned.

 

 

Lip Balm Kit made by me

10 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Lip Balm

10 ml
165,00 kr.
Please wait..

Lip Balm Kit made by me præsentation

Lip Balm Kit Made by Me- Do It Yourself with Rudolph Care

Tips til tidsfordriv

Pinterest – verdens største opslagstavle – er ikke nogen nyhed, men det er det mest...

Andreas hårtips

”Knaser spidserne eller virker dit hår lidt mat, så trænger det måske til en ekstra nærende...
Share on: