Prisvindende, økologisk og Svanemærket selvbruner

A Hint of Summer er en økologisk selvbruner, der giver dig gylden glød, og gør det nemt at opbygge og vedligeholde en solbrun farve i både ansigt og på kroppen – helt uden at udsætte huden for solens skadelige stråler. Fremfor at lave en traditionel selvbruner, har vi komprimeret de farvegivende ingredienser, så du kan blande dem direkte i de hudplejeprodukter, du bedst kan lide at bruge.

A Hint of Summer indeholder bl.a. aloe vera, der plejer og tilfører huden fugt; acaibær, der er rig på antioxidanter, og DHA-molekyle, der giver huden en fin og jævn farve.

Psst.. Læs guiden til, hvordan du bruger A Hint of Summer her.

I efteråret var vi så heldige at vinde prisen ”Bedste instant body-fix” til Costumes kåring af magasinets og læserenens Skønhedsfavoritter 2017. Her fremhævede Costume bl.a.: ”Med kun et par dråber forvandler det smarte produkt din normale ansigts- og kropspleje til en selvbruner.” (costume.dk)

Også i Norge kan A Hint of Summer kalde sig prisvinder, da produktet i februar vandt titlen ”Bedste Grønne Produkt”. De to norske magasiner Stella og Costume havde gennem flere måneder testet ca. 400 skønhedsprodukter - og det resulterede i en kåring af A Hint of Summer som ”Bedste Grønne Produkt” ved magasinernes Skjønnhetskåring 2018 – og endnu engang blev vi i Rudolph Care selvfølgelig pavestolte.

Vi har netop fået meddelelsen om, at A Hint of Summer i år er nomineret ved det danske awardshow Danish Beauty Award, hvor kosmetikbranchen hvert år samles og hylder de bedste skønhedsprodukter, som et erfarent dommerpanel udpeger. Rudolph Care har tidligere vundet 4 Danish Beauty Awards: Acai Anti-ageing Facial Oil løb med prisen "Årets Grønne Produkt" i 2010, Acai Body Oil blev kåret som "Årets Kropsplejeprodukt - Luksus" i 2013, Andrea Elisabeth Rudolph vandt selv prisen "Årets Ildsjæl" i 2014, og vores svanemærkede solserie Rudolph Sun blev vinder af "Årets Serie" i 2015.

Hint of Summer er nomineret blandt fornemt selskab til ”Årets Danske produkt” – og vi er spændte og beærede over den fine nominering. Det er en vidunderlig følelse at mærke produktets opbakning både blandt vores kunder og i branchen – og det bekræfter os i, at det betaler sig at arbejde hårdt for at opnå vores krav og filosofi om bæredygtige, naturlige og øko-nørdede skønhedsprodukter, der samtidigt også bare leverer og forkæler

 

Vi har sommerfugle i maven og krydser fingre for d. 20. april 2018, hvor prisuddelingen finder sted. Ihh, vi kan næsten ikke vente!

Psst… A Hint of Summer er faktisk ikke det eneste produkt, der er nomineret til årets Danish Beauty Award; vores økologiske, naturlige parfume Signature Notes Huile de Parfum bærer også en fin nominering – læs mere her.

Share on: