Prisvindende skønhed


Ikke mindre end fem gange er Rudolph Care siden 2010 blevet beæret med en Danish Beauty Award – og det er vi meget stolte af.

Danish Beauty Award er den danske skønhedsbranches svar på en Robert eller Bodil - eller Oscar, om man vil. Formålet er i hvert fald at hædre branchen og fremhæve de brands og produkter, der stikker ud på den gode måde. Og her har Rudolph Care altså stukket ud fire gange – første gang efter bare et år på markedet.

Vi synes selvfølgelig, at alle vores produkter er vindere, men både Acai Anti-ageing Facial Oil, Acai Body Oil og Rudolph Sun-serien er blevet hædret med en DBA, ligesom Andrea Elisabeth Rudolph også har vundet en – fordi hun er en ildsjæl.

En Danish Beauty Award betyder meget for Rudolph Care, for det er en cadeau til vores produkter, der alle er giftfri luksus i højeste kvalitet. Men det er også en anerkendelse fra ligesindede i branchen, der ved hvor meget arbejde, der ligger i at skabe eksklusive, luksuriøse og effektfulde skønhedsprodukter.

Her er dommernes begrundelser – vi kunne ikke være mere enige.2010: Årets Grønne Produkt – Acai Anti-ageing Facial Oil

 

Vinderindholdet er essensen af hele serien, hvor grundideen er at slå bro mellem konsekvent økologi og luksusprodukter. Og dette produkt kan i den grad måle sig med resten.
 

Danish Beauty Award 2010

Efter bare et år på markedet modtog Rudolph Care den eftertragtede, grønne pris.2011: Årets Luksus Kropsplejeprodukt – Acai Body Oil


Der er tale om kropspleje, der har dannet mode og medført nye og vanedannende plejeritualer. Her er ikke tale om modelune, men luksuspleje, der er kommet for at blive.
 

Danish Beauty Award 2011

En luksuspris, der vidner om, at naturlig og økologisk hudpleje uden skadelig kemi kan gå hånd i hånd med effektivitet og luksus-feel, som forkæler huden optimalt.2014: Årets Ildsjæl – Andrea Elisabeth Rudolph


Årets Ildsjæl er en kvinde, der har oplevet modgang, men som har forstået at bruge oplevelser og erfaringer positivt til hele tiden at forny sig i stedet for at give op. Hendes nye tiltag slår hver gang benene væk under beautynørder og entusiaster, der går op i både skønhed og økologi.
 

Danish Beauty Award 2014

Årets Ildsjæl gives til en person, som brænder for skønhedens og kosmetikkens verden og som gør en ekstra indsats i branchen.
 


2015: Årets Serie – Rudolph Sun


Med Årets Serie får du en hel palet af solprodukter, der kan opfylde alle behov. Rudolph Sun-serien er gennemtænkt med velovervejede ingrediensvalg i Svanemærkede produkter. Og det uden overhovedet at gå på kompromis med lækkerheden.
 

Danish Beauty Award 2015

Effektiviteten er altafgørende for en solserie, og for os har det været uden at gå på kompromis med konsistens og lækkerhed. 

 

2018: Årets Danske produkt – a hint of summer
 

"Nem at bruge for enhver. Helt umuligt at fejle. Du får en fin og jævn tone foruden antioxidanter og fugt" - Dommerpanelet, Danish Beauty Award 2018

A Hint of Summer vinder Danish Beauty Award 2018
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Sun Face Cream SPF 30

50 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Oil SPF 15

150 ml
285,00 kr.
Please wait..