Q & A

 

Hvad er A Hint of Summer?

 

A Hint of Summer er økologiske, Svanemærkede farvegivende dråber, der let forvandler din yndlingscreme eller olie til selvbruner og gør det nemt selv at skabe en smuk, solbrun farve i både ansigt og krop  – uden sol. Dråberne indeholder aloe vera, der plejer og tilfører fugt, acaibær, der er rig på antioxidanter, samt DHA-molekyle, der tilfører huden en jævn, sund farve.

 

Hvordan bruger jeg A Hint of Summer?

 

Du bruger A Hint of Summer ved at blande dråberne i din egen creme eller olie. Brug din vanelige dosering af din fortrukne creme eller olie og bland dråberne deri. Vi anbefaler, at du opbygger farven langsomt, så du vil opnå et naturligt resultat.

 

Hvor mange dråber skal jeg blande i min creme eller olie?

 

Er din hud meget lys, anbefaler vi at begynde med 1 dråbe (1 tryk på flakonens pumpe) til dit ansigt. Til kroppen kan du starte med at blande 2 dråber i din vanlige dosering af bodylotion.

 

Har du en mediumfarvet hudtone, anbefaler vi at begynde med 2 dråber (2 tryk på flakonens pumpe) til dit ansigt. Til kroppen kan du starte med at blande 4 dråber i din vanlige dosering af bodylotion.

 

Er din hudtone mørk, anbefaler vi dig at begynde med 3 dråber (3 tryk på flakonens pumpe) til dit ansigt. Til kroppen kan du starte med at blande 6 dråber i din vanlige dosering af bodylotion.

 

 

Prøv med Acai Anti-stress Facial Cream, Acai Anti-ageing Facial Moisturizer og Acai Anti-ageing Facial Oil eller Acai Body Lotion og Acai Body Oil.

 

Kan A Hint of Summer både bruges i ansigtet og på kroppen?

 

Ja! A Hint of Summer er farvegivende dråber, der er skabt til at give både dit ansigt og krop flot glød og naturlig, fin farve.

 

Kan jeg bruge A Hint of Summer alene?

 

Produktet kan godt anvendes alene, men vær opmærksom på, at produktet kan være vanskeligere at fordele. Hvis du anvender dråberne alene, kan du opleve en større farveeksponering, så vær varsom. Du kan evt. teste, hvordan din hud tager imod farven på et sted på din krop, der ikke så ofte er synligt, og herefter afvente resultatet før du beslutter at anvende dråberne alene.

 

Hvor hurtigt trænger produktet ind i huden?

 

Produktet trænger hurtigt ind i huden og hverken fedter eller klistrer, men efterlader huden med en fugtet overflade.

 

 

Hvor meget farver A Hint of Summer?

 

A Hint of Summer efterlader huden med en smuk gylden nuance; hverken for mørk eller orange. Farvetonen opbygges som en naturlig forlængelse af din egen hudtone og varierer afhængigt af, hvor mange dråber du tilføjer. Derfor anbefaler vi dig at anvende det anbefalede antal dråber, der matcher netop din hudtone. Ønsker du en mere intens farve, kan du nemt bygge farven op ved at tilføje et eller to ekstra pump med A Hint og Summer i en gentagende behandling de følgende dage.

 

Hvor ofte skal jeg bruge A Hint Of Summer?

 

Det kommer an på, hvilken farvetone du ønsker. Vi anbefaler, at du bygger farven langsomt op med et par dages mellemrum.

 

Hvor længe holder farven?

 

A Hint of Summer holder gerne mellem 2-3 dage. Herefter er det nødvendigt at gentage behandlingen og igen tilsætte dråber i din creme eller olie.

 

Hvordan får jeg farven til at holde længere?

 

Du kan både få farven til at holde bedre og blive mere jævn, hvis du forbereder huden grundigt inden brug. Gør huden klar til sommerglød med en blid eksfoliering. Eksfoliering af både ansigt og krop booster cellefornyelsen og fjerner døde hudceller, så din hud vil få en fin, jævn overflade og nemmere vil kunne optage både fugt og farve. Du kan også bevare den smukke glød fra A Hint Of Summer længere ved at supplere din hud med masser af fugtpleje morgen og aften.

 

Hvornår skal jeg bruge A Hint of Summer?

 

Du kan bruge A Hint of Summer året rundt, der i alle årstider vil forkæle din hud med en sund sommerglød, som du let kan tilpasse din egen farve. A Hint of Summer er særlig god til årets første sommerdage, hvor de vinterblege ben for første gang skal luftes, eller hvis du ønsker at vedligeholde en solbrun farve efter ferier.

 

Mange af os kender også følelsen af, gerne at ville have lidt ekstra glød til et særlig arrangement eller fest. Det er en god ide at bygge din farve langsomt op; så skal du til fest lørdag, så påbegynd behandlingen torsdag.

 

Hvor lang tid går der, før jeg kan se et synligt resultat på huden?

 

Det kan være meget forskelligt, hvordan vores hud tager imod og reagerer på farvemolekylet; DHA. Dog skal farven oftest virke mellem 2-4 timer på huden. Et godt tip er at anvende dråberne om aftenen, så farven har tid til at virke natten over. Du vil vågne med et sundt, gyldent strejf af sommerhud.

 

Hvornår kan jeg gå i bad, efter jeg har anvendt A Hint of Summer?

 

Produktet vil vaskes af og forsvinde, hvis du bader eller vasker dig kort efter påføring. Da farven ofte skal virke på huden mellem 2-4 timer, før et synligt resultat forekommer, anbefaler vi, at du venter samme antal timer efter brug med at gå i bad.

 

Kan jeg sole mig og blive brun, selvom jeg anvender A Hint of Summer?


Det kan du tro! A Hint of Summer giver din hud en smuk, naturlig farve, der blot giver din egen hudtone et boost – også selvom du får sommerkulør fra solens stråler. A Hint of Summer er særlig genial til de første soldage på stranden, hvor man måske drømmer om en gylden kulør, før den kommer naturligt fra solen. Dog giver produktet ingen beskyttelse mod solens skadelige UVA- og UVB stråler – så du skal altid huske at anvende solbeskyttelse, når du befinder dig i solen – med eller uden A Hint of Summer!

 

Vi anbefaler udvalget af Rudolph Suns forskellige solprodukter med SPF 15, 30 og 50.

 

 

Skal A Hint of Summer blandes med et Rudolph Care produkt?

 

Du kan bruge A Hint of Summer i dine egne, personlige hudplejefavoritter! Har du en yndlingscreme-eller olie, kan du nemt tilsætte den anbefalede mængde af dråber i produktet.

 

Er der forskel på at bruge A Hint of Summer med creme eller olie?

 

Både creme og olie giver flotte resultater på huden. Dog kan det kræve lidt ekstra tålmodighed, hvis du vælger at blande farvedråberne med olie. Da både olie og A Hint of Summer har en flydende konsistens, kan det nemlig være vanskeligere at sikre en jævn og lige fordeling af produktet. Giv dig derfor god tid, hvis du anvender olie og stryg med lange, blide støj over kroppen og sørg for at massere forsigtigt ind i hele dit ansigt.

 

Hvordan dufter A Hint of Summer på huden?

 

A Hint of Summer har en mild og delikat duft, som bevares, når dråberne kommer i kontakt med huden. Du oplever ikke den karakteristiske lugt, som traditionelle selvbrunere ofte forbindes med – bare A Hint of Summers egen lette duftnote.

 

 

Hvor mange lag kan jeg opbygge farven med?

 

Du kan nemt opbygge en fin farve med A Hint of Summer, men vær opmærksom på, at det kræver tålmodighed at opnå en dyb, solbrun tone. Begynd med at blande det anbefalede antal dråber i din creme eller olie og afvent resultatet. Det endelige farveresultat vil først være synligt efter ca. 2-4 timer, men vi anbefaler dig, at lade produktet virke natten over for at opnå det bedste resultat. Herefter kan du nemt gentage behandlingen, som du ønsker.

 

Hvad er det, der farver huden?

 

Dihydroxyacetone (DHA) molekylet er et fysiologisk stof, der forekommer naturligt i både plante, dyre - og humane celler. Den selvbrunende virkning skyldes en farvning af hudens yderste hornlag (epidermis). DHA reagerer med aminer, peptider samt aminosyre på hudens hornlag, der herefter genererer brune polymerer, kaldet melanoidiner, hvilket giver huden en jævn, fin farvetone. DHA er naturligt og af vegetabilsk oprindelse.

 

Hvordan undgår jeg mørke striber, kanter og pletter?

 

For at forebygge farveforskelle er det vigtigt at forberede huden før brug. Begynd din behandling med en blid eksfoliering af både ansigt og krop, der vil give din hud de bedste forudsætninger for en jævn, fin overflade.

 

Selvbruner kan have tendens til at samle sig på hudområder, der ofte er en anelse tørre. Det kan derfor være behjælpeligt at bruge en anelse creme eller olie på tørre områder som fx albuer, knæ og hæle, før du anvender A Hint of Summer. Det vil herefter være langt nemmere at fordele produktet, og det lille tip vil forebygge mørke områder, så du vil opnå et flot resultat.

 

Når du har påført blandingen i ansigtet, kan du også forebygge ved at duppe din kæbelinje, øjenbrun samt hårgrænse blidt med en tør vatrondel, for at fjerne overskydende produkt.

 

Påfør så vidt muligt produktet med lange, blide strøg over hele kroppen, for at undgå striber, kanter og pletter.

 

Læs mere i vores guide til produktet her.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg har fået en mørkere stribe?

 

Ingen panik. Hvis du trods forsigtig påføring (og håndvask efter brug) alligevel oplever farveforskelle på din hud, kan du selv afhjælpe problemet. Et bad vil naturligt fjerne lidt af farven, men vil formegentlig ikke være nok. Brug et mildt skrubbeprodukt og eksfolier forsigtigt, men grundigt på din let fugtede hud på det mørke område. Resultatet skulle gerne være betydeligt bedre efter eksfoliering-Husk gerne at afslutte med masser af fugt, der ligeledes vil gøre resultatet mere naturligt og afhjælper synlige spor af striber eller pletter.

 

Et lille ekstra tip kan også være at afhjælpe problemet med ren citron, der faktisk også kan nedtone farven.

 

Hvordan nedtoner jeg A Hint of Summer, hvis jeg fortryder?

 

Er farven blevet en anelse for mørk til din smag, kan du nedtone den ved at give din hud en blid eksfoliering med et skrubbeprodukt. En eksfoliering af din hud øger nemlig hudens cellefornyelse og fjerner døde hudceller på hudens øverste lag. Vær dog påpasselig med ikke at skrubbe for hårdt; selv en mild eksfoliering vil neddæmpe farven.

 

Prøv med Acai Facial Scrub Mask og Acai Body Scrub.

 

Smitter A Hint of Summer af på tøj og tekstiler?

 

Farven i A Hint of Summer udvikler sig i kontakt med din hud, og tilfører som udgangspunkt udelukkende farve til huden. Der kan dog være risiko for, at produktet kan efterlade farve på tøj. Du kan undgå pletter på dit tøj ved at lade produktet trænge grundigt ind i din hud, før du tager tøj på. Vi anbefaler bl.a. at du anvender A Hint of Summer i din natcreme eller olie, så produktet både kan virke og trænge ind natten over, og hermed ikke vil smitte af på dit tøj den følgende dag. Du evt. lægge et håndklæde over din hvide hovedpude for at undgå, at produktet smitter af på dit sengetøj. Er uheldet ude, anbefaler vi dig at vaske dit tøj eller sengetøj efter normal vaskeanvisning.

 

Hvor lang tid går der, før jeg kan tage tøj på efter påføring?

 

Vi anbefaler dig, at lade produktet trænge ind i huden, før du fortsætter din dag og tager tøj på. Lad gerne produktet trænge ind i 20 minutter før du tager tøj på. Brug evt. A Hint of Summer i løbet af natten som en del af din aftenrutine, så produktet får tid til at virke og trænge ind. Du vil du vågne med en fin, jævn sommerglød.

 

 

Du kan finde flere tips og læse vores guide til A Hint of Summer her.

 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

100 ml
245,00 kr.
Please wait..

En gylden guide til sommerglød

A Hint of Summer