Ren og plejende værtindegave til julens fester

Vi elsker gaver hos Rudolph Care – både at få og at give dem, og vi har derfor sørget for et eksklusivt juletilbud på Acai Cream Soap og Acai Hand Cream, så du kan forkæle din vært med noget lækkert. Blomster er altid en sikker vinder, men nogle gange kan det være hyggeligt at forkæle sin vært med lidt ekstra – især i den travle juletid, hvor værtsrollen ofte kræver både tid og overskud.

Acai Cream Soap er Rudolph Cares nærende håndsæbe, der skånsomt, men effektivt fjerner skidt, snavs og bakterier fra hænderne. Acai Cream Soap er samtidigt rig på vitaminer, mineraler essentielle fedtsyrer og antioxidanter, der beskytter huden mod ældningstegn og holder den blød og smidig – helt uden at udtørre.  

Håndcremen, der matcher Acai Cream Soap, er en intenst plejende creme, der holder dine hænder bløde og smukke. Sheabutter, hvedeprotein, mandelolie og et rigt indhold af acai tilfører fugt, modvirker ældningstegn og plejer hænderne i dybden. Aloe vera og rød solhat beroliger og lindrer irritation, små sår og rifter. Cremen trænger hurtigt ind i huden, så du undgår fornemmelsen af fedtede fingre efter brug.

Tilsammen udgør de to Rudolph Care darlings en vidunderlig duo, der giver din vært- eller værtinde ren og plejende hverdagsluksus, og både håndsæbe- og creme har en mild, diskret duft og kan anvendes af både kvinder og mænd. Begge produkter kan sagtens bruges både i køkkenet eller på badeværelset – uanset placering pynter de to produkter i et hvert hjem.

Kun i dag giver vi dig et ganske særligt juletilbud, så du kan shoppe Acai Cream Soap og Acai Hand Cream til en samlet pris på 300 DKK (Værdi 420 DKK) i vores webshop her (og selvom det selvfølgelig er supergod stil at forkæle sin vært med den skønne pakke, så er det altså også helt okay med en lille tidlig julegave til dig selv, hvis nu pakken skulle friste).

Acai Hand Cream

Acai Hand Cream

Silky Soap

Acai Cream Soap

Lip Balm Kit, videoguide

How-to Lip Balm Kit made by me DK : Rudolph Care
 

Lip Balm Kit made by me

10 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Gentle Cleansing Foam Travelsize

50 ml
95,00 kr.
Please wait..
Share on: